0
A+ A-
Gadis lakar wajah hantu yang pernah dijumpanya | Tidak dapat dinafikan, terdapat sesetengah manusia mampu melihat makhluk ghaib yang tidak mampu dilihat dengan mata kasar oleh seseorang yang normal.

Satu soalan untuk anda. Pernahkah anda terlihat hantu? Jika ya, bagaimana rupanya?

Mungkin bagi yang pernah terlihat sekali dua, sukar untuk menjelaskan apa yang dilihat disebabkan perasaan takut ketika berhadapan dengan makhluk itu lapor Siakap Keli.

Lakaran rupa hantu yang pernah disaksikan oleh gadis ini

Namun bagaimana pula dengan mereka yang seringkali melihat makhluk-makhluk ini?

Seorang gadis, yang menggunakan nama Twitter @amalinaahmd, melakar rupa-rupa hantu yang dikatakan pernah dilihat olehnya.

Lebih menyeramkan, gadis tersebut menyertakan bersama kisah-kisah tentang hantu-hantu tersebut.

Kesemua lakaran tersebut dimuat naik oleh @amalinaahmd di laman Twitternya.

@amalinaahmd memulakan kisah lakaran itu dengan memuat naik keseluruhan gambar lakaran itu dengan kapsyen “Antara hantu mel selalu nampak”

Gadis lakar wajah hantu yang pernah dijumpanya

Dia kemudiannya menceritakan mengenai lakaran satu makhluk berkepala botak dengan berkata : “Yang mel pernah cerita intai dari bilik kosong kat asrama, gini lah rupa dia.”

Gadis lakar wajah hantu yang pernah dijumpanya

Kemudian @amalinaahmd menyambung dengan menceritakan tentang satu makhluk yang menyerupai seorang kanak-kanak lelaki. Menurut @amalinaahmd, kanak-kanak itu selalu mengikutinya ketika dia mengambil peperiksaan akhir.

“Hantu budak yang pernah ikut mel balik bilik masa mel final ritu. Mel tak takut sebab budak baik. “.

“Oh ye semalam dia datang kat bilik. Ju-on tu. Tah kenapa dia datang tah  rindu lah tu”, tulisnya.

Gadis lakar wajah hantu yang pernah dijumpanya

Kemudian, @amalinaahmd menceritakan pula tentang cempaka. Ketika ditanya oleh seorang pengguna Twitter yang lain siapakah cempaka, @amalinaahmd berkata cempaka adalah kawannya.

“This is cempaka look a like. “

“Cempaka. Dia dah tua dah sekarang ni. Tu yang last mel nampak lah. Pakaian serba kuning”

Gadis lakar wajah hantu yang pernah dijumpanya

Dan menceritakan tentang lakaran terakhirnya, @amalinaahmd menulis :

“Dua ni selalu nampak kat asrama kosong and kat rumah kat tepi jalan every where.

“Mel pernah nampak pontianak kat asrama kat ikbn wakaf tapai. Hahaha berterbangan. Mujur tak dengar dia mengilai

“Besok tu demam”, tulis @amalinaahmd yang membahasakan dirinya Mel.

Gadis lakar wajah hantu yang pernah dijumpanya
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
LAMPU SOLAR ISTIMEWA-JIMAT BIL ELEKTRIK ANDA & MUDAH DIPASANG!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!

Catat Ulasan Blogger

 
Top