0
A+ A-
Pasangan Lari Ketika Blind Date, Gadis Menangis | Sudah lah ianya pertemuan pertama, ditipu dan ditinggalkan pula! Sadis betul! Ini kisah benar yang berlaku kepada seorang gadis yang berkenalan dengan seorang jejaka melalui applikasi sosial, Tinder.

Kisah Gadis Menangis Ketika 'Blind Date' Dengan Pelajar UIA
Gambar hiasan.

Alkisahnya mereka berkenalan melalui applikasi terbabit yang mempunyai fungsi di mana pengguna boleh berkenalan antara mereka. Setelah sekian lama chat, tiba masa untuk bersua muka atau orang putih cakap blind date!

Kisah ini dipetik menerusi Tweet BB-8M30W.

Never came back

Hasil perkenalan menerusi applikasi tersebut, mereka merancang untuk bertemu namun mungkin tak seperti yang ‘digambarkan’, lelaki tersebut ambil keputusan untuk menipu dan cabut lari!

Pasangan Lari Ketika Blind Date, Gadis Menangis

Pasangan Lari Ketika Blind Date, Gadis Menangis

Mungkin tak dapat menahan kesedihan bila sedar lelaki tersebut sebenarnya sengaja larikan diri, perempuan tu pun apa lagi, menangislah.

Bila mesej tanya laki tu dekat mana, tiba-tiba kena block! Fuh dasyat betul!

Pasangan Lari Ketika Blind Date, Gadis Menangis

Pasangan Lari Ketika Blind Date, Gadis Menangis

Sekurang-kurangnya beritahu kalau tak suka pun

Apa yang dikesalkan ialah sikap lelaki tersebut, kalau tak suka pun sekurang-kurangnya jangan lari macam itu je. Lelaki tersebut khabarnya pelajar di sebuah unversiti Islam tempatan.

Pasangan Lari Ketika Blind Date, Gadis Menangis

Pasangan Lari Ketika Blind Date, Gadis Menangis

Pasangan Lari Ketika Blind Date, Gadis Menangis

Akhirnya mengaku!

Pasangan Lari Ketika Blind Date, Gadis Menangis

Akhirnya mengaku cabut sebab apa yang dia nampak tak sama dengan apa yang dia expect! Huhu sadis betul.

Catat Ulasan Blogger

 
Top