0
A+ A-
Isu Sharnaaz Ahmad Kritik Peserta Maharaja Lawak Mega 2016 | Baru masuk minggu ketiga Maharaja Lawak Mega 2016, dah macam-macam kritikan didengar. Ada yang cakap hambar la, peserta semua buat lawak ‘krik, krik’.. Kali ini, pelakon Sharnaaz Ahmad pun perli lawak peserta MLM 2016..

Sharnaaz Ahmad Kritik Peserta MLM2016

Mulut Sharnaaz ni memang dah tahu jenis macam mana, main lepas je.. Kalau dia rasa tak puas hati, cepat je dia muatnaik status perli orang.. Kali ini dia cakap sebab peserta MLM 2016 tak lawak.. Sharnaaz rasa dia nak join program tu..

Yelar, Sharnaaz kan pernah menang trofi sebagai pemenang ‘Pelakon Komedi Lelaki Terbaik’ dalam drama bersiri ‘Suamiku Encik Sotong’, mungkin nak cuba nasib kat rancangan realiti pulak kot..

Sharnaaz bagi pilihan korang untuk pilih partner dia antara Johan atau Sharol Shiro.. Peminat pun ramai yang setuju Sharnaaz join MLM 2016..

Rata-rata bersetuju kalau dia partner dengan pelawak Johan.. Tak sabar juga nak tengok dia buat lawak secara live.. Sembang kencang, dia ingin buat lawak secara langsung senang ka, macam dia dok buat lawak dalam drama?

Dalam drama boleh la ada dialog dan babak boleh dipotong kalau tak jadi atau tak lawak.. Kalau live ko buat lawak tak dapat sambutan peminat.. Confirm merah padam muka Sharnaaz, tak kena lagi boleh la cakap.. Mohon pihak Astro terima Sharnaaz untuk join MLM 2016.. Tengok sikit dia punya lawak kelakar sangat ke..

ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
LAMPU SOLAR ISTIMEWA-JIMAT BIL ELEKTRIK ANDA & MUDAH DIPASANG!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!

Catat Ulasan Blogger

 
Top