0
A+ A-
“Nak Cari Abang VVIP, Pakai Semalam, Yang Kaya, Yang Miskin Jijik Pergi Mampus..” | Dahsyat perempuan sekarang ini yer, harga diri dah tak penting untuk dijaga dan begitu murah sekali! Dunia semakin moden, tapi manusia semakin bodoh dengan kemodenan. Tengok je lah minah Jasmine Elisa ni, sedang mencari abang-abang Vvip untuk dipakai semalam je di laman sosial Facebook. Bodohnya, ni lah perempuan bodoh yang sedang melacurkan diri! 

Gadis Cari Golongan VVIP Kaya Untuk Pakai Semalam Sahaja

Apa yang tak boleh blah tu, minah ni siap ‘sound’ yang orang miskin tak dialu-alukan dan dah diberi amaran keras supaya jangan sesekali cuba nak try komen kat situ, dia nak mencari orang yang kaya-raya je. Yang mampu memberikan dia kemewahan dengan sekelip mata. Yela, orang kaya kan mampu bagi apa-apa saja berbanding yang miskin. Bagi minah ni, yang miskin tu sangat menjijikkan! 

Apabila manusia yang jenis lupa diri dan tak tahu bersyukur, macam ni lah jadinya. Dia tak tahu, orang pandang dia pun lebih menjijikkan! Dasar jenis perempuan yang tak mempunyai maruah langsung, dia fikir dia hebat sangat dengan kesempurnaan yang dianugerahkan kepada dia! 

“Nak Cari Abang VVIP, Pakai Semalam, Yang Kaya, Yang Miskin Jijik Pergi Mampus..”

Tahu lah dia mempunyai rupa paras yang cantik, rambut ikal mayang dan body pun hot. Sudah pasti ramai jantan terpikat dengan kecantikkannya, betul tak?? Tapi tak payah lah nak sombong sangat, tak ada siapa nak pandang kecantikkan tu kalau perangai dah macam perempuan sundal! 

Yang pandang dan mendekati dia pun hanya nak pakai badan dia je! Kesempurnaan yang dimiliki kalau tak dijaga dengan baik pun, suatu hari nanti pasti akan menjahanamkan diri sendiri juga!

Facebook Jasmine Elisa
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
LAMPU SOLAR ISTIMEWA-JIMAT BIL ELEKTRIK ANDA & MUDAH DIPASANG!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!

Catat Ulasan Blogger

 
Top