1
A+ A-
Gambar Sekitar Pernikahan Ammar Alfian | Ammar Alfian merupakan seorang pelakon yang membintangi drama bersiri Tari Tirana dengan memegang watak utama iaitu Neo.

Dia dilahirkan di Cardiff, United Kingdom (UK), pelakon dan model yang kacak ini pernah juga menyertai pertandingan pencarian Hero Remaja 2008 yang sama seangkatan dengan Kamal Adli dan Fizo Omar.

Dunia peragaan juga telah mendedahkan Ammar ke peringkat antarabangsa iaitu di Singapura, Perancis, Jepun, Amerika Syarikat dan China apabila dia telah disunting menjadi model untuk jenama fesyen ternama seperti Ralph Lauren,  Topman, Adidas, Timberland, Nike, Diesel dan Renoma.

Gambar Nikah Ammar Alfian dan Nelissa Nezam

Apa yang paling membuat Ammar Alfian turut dikenali ramai adalah melalui hubungan cintanya dengan bekas kekasihnya iaitu Puteri Sarah. Namun memang sudah lama kita tidak  mendengar cerita tentang pelakon sado yang satu ni kan.

Ammar Alfian yang  sememangnya terkenal dengan cerita-cerita panas dan selalu menjadi bahan gosip. Walaupun begitu, kelibat Ammar Alfian juga ada kelihatan di dalam drama-drama bersiri di slot Akasia antaranya, Surga Nur dan Hello Mr Perfect.

Berita terbaharu yang diterima,  khabarnya Ammar Alfian sudah pun bernikah dengan seorang wanita yang cukup cantik yang turut dikenali sebagai Nelissa Nezam. Dengarnya Majlis Pernikahan telah berlangsung pada 6/3 /2016. 

Berita gembira ini telah dikongsikan oleh Ammar di instgram miliknya, walaupun Tidak banyak gambar yang telah dikongsikan oleh Ammar. akan tetapi wajah  isterinya sememangnya cukup cantik persis wanita arab.

Kedua-duanya mengenakan busana berwarna sedondon iaitu berwarna putih. Semoga perkahwinan ini kekal bahagia hinggan ke jannah.

Berikut merupakan Foto Pernikahan Ammar Alfian untuk tatapan anda:

Gambar Sekitar Pernikahan Ammar Alfian

Gambar Sekitar Pernikahan Ammar Alfian

Gambar Sekitar Pernikahan Ammar Alfian

Gambar Sekitar Pernikahan Ammar Alfian

Gambar Sekitar Pernikahan Ammar Alfian

Catat Ulasan Blogger

  1. Alhamdulillah semoga atas bantuan ki witjaksono terbalaskan melebihi rasa syukur kami saat ini karna bantuan aki sangat berarti bagi keluarga kami di saat kesusahan dengan menanggun 9 anak,kami berprofesi penjual ikan di pasar hutang saya menunpuk di mana-mana sempat terpikir untuk jadikan anak bekerja tki karna keadaan begitu mendesak tapi salah satu anak saya melihat adanya program pesugihan dana gaib tanpa tumbal kami lansung kuatkan niat,Awalnya suami saya meragukan program ini dan melarang untuk mencobanya tapi dari yg saya lihat program ini bergransi hukum,Saya pun tetap menjelaskan suami sampai dia ikut yakin dan alhamdulillah dalam proses 1 hari 1 malam kami bisa menbuktikan bantuan aki melalui dana gaib tanpa tumbal,Bagi saudara-saudaraku yg butuh pertolongan silahkan
    hubungi Ki Witjaksono di:0852-2223-1459
    selengkapnya klik-> PESUGIHAN TANPA TUMBAL

    BalasPadam

 
Top