0
A+ A-
Video Muzik Shake Shake You All Dianggap Lucah | Baru saja dimuat naik sejam yang lalu, namun menerima banyak kritikan negatif dari netizen yang rata-rata menganggap lagu Shake Shake You All tidak segah video muziknya. 

Video muzik yang mempromosikan Aura White itu dimuat naik oleh laman Facebook Roti Kaya dengan kapsyen, 

"Shake Shake You All, dengar lebih sekali memang melekat di kepala klip video bertaraf antarabangsa ini,". 

Memetik laporan Pixelperfext, Ayda Jebat dan Amyra Rosli turut terkena tempiasnya.

“Ini Video Muzik ke Video Lucah?”

"Ini antarabangsa celah mana? Aku tengok video klip Ungu tahun-tahun lepas pun lagi baik punya. Bukan nak kecam Malaysia punya video klip tetapi agak-agaklah nak tulis caption ke apa," kata Nurafida Serbangi. 

"Aku 'shake' juga budak-budak ini. Nak promote produk ke nak buat video lucah?" kata Muhammad Saiful Rizwan. 

"Senang betul buat lagu sekarang. Ulang patah perkataan itu patblas kali dan terhasillah sebuah lagu," kata Jeha Azizah. 

Walau bagaimanapun ada netizen yang menegur usah terlalu mengkritik sehingga menjatuhkan orang lain. 

"Aku perhati rakyat Malaysia sekarang ini kuat meroyan. Shake Shake salah, Clever Girl salah, Che Ta salah, semuanya serba salah. Semua nak kecam. 

"Mereka semakin ke depan, duit pun makan banyak. Korang tu takuk tu je, mengeluh duit sikitlah, sempitlah. Fikirlah positif sikit dan berusaha ubah diri dan kehidupan semua," kata Konsultan Kereta.

ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
LAMPU SOLAR ISTIMEWA-JIMAT BIL ELEKTRIK ANDA & MUDAH DIPASANG!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!

Catat Ulasan Blogger

 
Top