0
A+ A-
Kemahuan Seks Tidak Dilayan Isteri, Suami Sanggup Liwat Anak Berusia 23 Hari | GOMBAK: Berang isteri dalam pantang enggan melayan kehendak seksualnya, seorang lelaki berusia 28 tahun bagaikan dirasuk syaitan apabila sanggup meliwat bayi lelakinya berusia 23 hari di dalam bilik di rumahnya di Taman Sunway, Batu Caves, di sini, kelmarin.

Lebih kejam apabila tangisan bayi malang yang menahan kesakitan itu langsung tidak diendahkan si bapa durjana, sebaliknya dia menjadi lebih rakus dengan bertindak menutup mulut anaknya itu menggunakan tangan dengan kuat, sekali gus menambah derita si kecil.

Lelaki Liwat Anak Berusia 23 Hari Kerana Ajakan Seks Ditolak Isteri

Bapa yang kejam itu berbuat demikian untuk mengelakkan tangisan bayi malang itu didengari isterinya yang ketika kejadian dilaporkan sedang berehat di ruang tamu rumah.

Kemahuan Seks Tidak Dilayan Isteri, Suami Sanggup Liwat Anak Berusia 23 Hari

Sumber polis berkata, tindakan keji dan kejam itu hanya disedari ibu mangsa berusia 39 tahun kira-kira jam 4 petang apabila melihat mangsa tidak bermaya ketika mahu memandikannya.

“Si ibu terkejut apabila melihat bahagian mulut mangsa lebam. Pemeriksaan wanita itu kemudian mendapati bahagian dubur mangsa turut cedera.

Kemahuan Seks Tidak Dilayan Isteri, Suami Sanggup Liwat Anak Berusia 23 Hari

Catat Ulasan Blogger

 
Top