Header Ads

Pendedahan Sebenar Sebab Kemunculan Raja Bomoh

Tujuan Sebenar Kemunculan Raja Bomoh Ibrahim Mat Zin Didedahkan | Kadang kala kita pelik melihat gelagat khurafat Raja Bomoh Ibrahim Mat Zin dan pengikutnya yang dilihat semakin menjadi-jadi.

Kemunculannya mula mendapat perhatian ramai semasa tragedi MH370 di mana dia melakukan ritual untuk mengenalpasti di mana pesawat malang itu berada.

Namun, yang peliknya pihak berkuasa hanya membiarkan sahaja Raja Bomoh dengan ritualnya itu. Siapa dan apakah tujuan sebenar kemunculan Raja Bomoh Ibrahim Mat Zin? Neil Armsteen menerusi Facebook miliknya ada jawapannya.

Pendedahan Sebenar Sebab Kemunculan Raja Bomoh

Raja Bomoh Malaysia (RBM) hanyalah watak ciptaan kerajaan sarkas utk mengalihkan perhatian rakyat dari isu2 besar dalam & luar negara.. Ingat kalau bukan kerajaan sarkas dibelakang RBM, RBM berani buat macam? Sbb tu RBM gelak2 happy2 jer sekarang ni.. PDRM, Majlis Fatwa Kebangsaan etc semua ikut arahan bos..

Ini bukan perkara main2 kerana imej Islam sedang diburukkan di mata dunia... Jelas mereka sanggup merosakkan akidah demi wang ringgit....

Satu dunia tengok gelagat RBM dan ramai non muslim mentertawakan kebodohan RBM..

Islam hari ini berada di kedudukan paling bawah sekali... muslim dibunuh setiap hari... dizalimi dan dihina..

Rakyat tidak perlukan watak2 sarkas utk mengalihkan perhatian dari isu2 besar... Apatah lagi bab akidah ni bukan soal main2..

Ini taktik lama utk menghiburkan rakyat.....

Supaya bani melayu leka bergosip dan mengumpat kebodohan RBM.. dan lupa seketika dgn isu Tabung Haji dan mcm2 lagi..

RBM ibarat badut2 sarkas yg ingin menghiburkan rakyat, tapi mereka silap besar kerana sanggup merosakkan akidah, mempermainkan agama dan memburukkan imej Islam di mata dunia...

Tak cukup dgn fitnah Islam Adalah Pengganas, RBM tambah lagi dgn aksi2 yg buat Islam bertambah dibenci..

RBM ikut skrip dari siapa?

Anda sendiri tahu jawapannya..

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.