Header Ads

Baru 9 Tahun, Dah Pandai ‘Ayat’ Awek Guna WhatsApp

Kemajuan teknologi yang dikecapi sekarang sememangnya banyak memberi manfaat kepada manusia sejagat jika digunakan dengan baik. Bukan sahaja memudahkan urusan harian malah dapat mengeratkan lagi hubungan antara manusia.

Kini segalanya di hujung jari. Orang yang jauh pun rasa macam dekat je dengan adanya applikasi chat dan video call. Nampaknya kanak-kanak pun tak terkecuali, kecil-kecil lagi dah pandai.

Lihat apa yang gadis ini, SyafiqahHasr jumpa bila sepupunya yang berusia 9 tahun tertinggal tab di rumahnya. Memang epik!

Baru 9 Tahun, Dah Pandai ‘Ayat’ Awek Guna WhatsApp

Kau suka siapa?

Perbualan WhatsApp Budak 9 Tahun yang Romantik

Tak, aku suka kau

Perbualan WhatsApp Budak 9 Tahun yang Romantik

Voice note pulak

Perbualan WhatsApp Budak 9 Tahun yang Romantik

Nak burger tak?

Perbualan WhatsApp Budak 9 Tahun yang Romantik

Baru berumur 9 tahun pun dah pandai mesej macam ni ye? Siap bagi pick up line lagi tu. Macam-macam. Tak salah nak beri anak-anak gajet terkini tapi seeloknya dibawah pemantauan ibu bapa.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.