1
A+ A-
Seorang gadis di Twitter ini telah memuat naik foto dia bersama rakannya di sebuah kelab malam di Kuala Lumpur. Rasanya masa tu ada event sasau kat sana. Tapi bila gadis ni lihat balik foto yang dimuat naik tu rupanya ada entiti atau makhluk yang tak diundang turut ada sekali dalam gambar tersebut. Boleh tahan seram juga.

“Dah Pergi Tempat Syaitan, Memang Lah Jumpa Syaitan”

Tweet gadis ini dapat banyak ‘Retweet’ di Twitter dan respon lelaki ni terhadap foto gadis yang ada hantu tersebut buat kami gelak berdekah-dekah. Aduhai.. Lawak betul! Kalau fikirkan balik, masuk akal juga jawapan lelaki ni. Nak tahu apa yang mamat ni reply?

Eh apa yang ada dalam gambar tu?

Gadis Terkejut Penampakan ‘Hantu’ Muncul Dalam Gambarnya di Kelab Malam

Hantu Kelab Malam

Gambar yang dimuat naik oleh gadis ni telah dapat perhatian pengguna di Twitter. Mana tak terkejut bila dapat tahu ada ‘sesuatu’ dalam gambar tu kan. Kami pun zoom sekali je malas nak tengok lama-lama. Tapi rasa seram tu hilang bila kami baca respon dari lelaki ni.. Pecah perut weh!

Oh patut la ada ‘hantu’ sebabnya..

Hantu Kelab Malam Malaysia

Hantu Kelab Malam Malaysia

Hantu Kelab Malam Malaysia

Catat Ulasan Blogger

 1. permisi kakak2 numpang promo ya
  yang suka main poker dan domino online, mari gabung di sini bersama kami di www.saranapelangi.com. kini hadir dengan 7 permainan yang dapat dimainkan dalam 1 website. dapatkan jackpot hingga ratusan juta setiap harinya. gak mau kalah teruskan main poker dan domino online ? ayo buruan gabung bersama kami di www.saranapelangi.com

  Saranapelangi.com adalah satu - satunya Website Dengan Player VS Player Tanpa Menggunakan Bot (tanpa ROBOT) 100% Fair Play!!!

  Hot Promo Dari SaranaPelangi!!!
  *Bonus Rollingan Sebesar 0,5%
  *Bonus Refrensi Sebesar 20%

  Tunggu Apalagi?!, Ayo Gabung Dan Main Bersama Kami!!!


  Untuk informasi lebih lanjut silahkan hubungi kami di www.saranapelangi.com atau melalui android kami.

  - BBM : 2B47BB9C
  - CALL : +855964972098
  - WEECHAT : saranapelangi
  - SKYPE : saranapelangi
  - EMAIL : saranapelangi99@yahoo.com
  - FACEBOOK : saranapelangi99@yahoo.com

  WWW.SARANAPELANGI.COM

  BalasPadam

 
Top