0
A+ A-
Seorang gadis di Twitter ini telah memuat naik foto dia bersama rakannya di sebuah kelab malam di Kuala Lumpur. Rasanya masa tu ada event sasau kat sana. Tapi bila gadis ni lihat balik foto yang dimuat naik tu rupanya ada entiti atau makhluk yang tak diundang turut ada sekali dalam gambar tersebut. Boleh tahan seram juga.

“Dah Pergi Tempat Syaitan, Memang Lah Jumpa Syaitan”

Tweet gadis ini dapat banyak ‘Retweet’ di Twitter dan respon lelaki ni terhadap foto gadis yang ada hantu tersebut buat kami gelak berdekah-dekah. Aduhai.. Lawak betul! Kalau fikirkan balik, masuk akal juga jawapan lelaki ni. Nak tahu apa yang mamat ni reply?

Eh apa yang ada dalam gambar tu?

Gadis Terkejut Penampakan ‘Hantu’ Muncul Dalam Gambarnya di Kelab Malam

Hantu Kelab Malam

Gambar yang dimuat naik oleh gadis ni telah dapat perhatian pengguna di Twitter. Mana tak terkejut bila dapat tahu ada ‘sesuatu’ dalam gambar tu kan. Kami pun zoom sekali je malas nak tengok lama-lama. Tapi rasa seram tu hilang bila kami baca respon dari lelaki ni.. Pecah perut weh!

Oh patut la ada ‘hantu’ sebabnya..

Hantu Kelab Malam Malaysia

Hantu Kelab Malam Malaysia

Hantu Kelab Malam Malaysia
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
LAMPU SOLAR ISTIMEWA-JIMAT BIL ELEKTRIK ANDA & MUDAH DIPASANG!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!

Catat Ulasan Blogger

 
Top