1
A+ A-
KES suami menggatal atau ‘mengayat’ perempuan lain di belakang isteri bukan perkara pelik. Malah ramai mengetahui, itu adalah fitrah lelaki yang biasanya cuma setakat mahu berlawak.

Bagaimanapun apabila kelakuan si suami ketika menggatal diketahui isteri, maka adegan seterusnya agak sukar diteka.

Bagi isteri yang sporting ianya boleh menjadi satu kejadian lawak sebaliknya jika isteri jenis sensitif bab-bab begini maka tak mustahil insiden berdarah pun boleh berlaku.

Apabila Suami Kantoi Mengayat Mira Filzah Di Facebook

Maka, sama-sama kita doakan seorang suami yang kantoi meluahkan ayat-ayat gatal di Facebook Era_FM dua hari lalu ini, memiliki isteri yang boleh dibawa bergurau!

Segalanya bermula apabila Era_FM memuatnaik gambar Mira Filzah yang diakui memang comey.

Tanpa berfikir panjang seorang pelawat meninggalkan komen berbunyi, “Aduii Mira Filzah kenapa malam-malam ni gambar awak yang keluar. YA ALLAH jika dia jodohku yang kedua kau rapat-rapatkan laa. Aminn..”

Tidak berapa lama kemudian ruangan komen tiba-tiba berisi ayat separa mengancam daripada seorang wanita berbunyi, “Amboiii nak rasa sendok sangat nampak?”

Isteri Kantoikan Suami Yang Cuba Mengayat Mira Filzah Di Laman Sosial

Isteri Kantoikan Suami Yang Cuba Mengayat Mira Filzah Di Laman Sosial

Isteri Kantoikan Suami Yang Cuba Mengayat Mira Filzah Di Laman Sosial

Melihat komen itu lelaki berkenaan segera memberitahu dia hanya bergurau seterusnya menukar kepada alasan akaun Faceboooknya itu telah digodam rakan.

Alasan itu nyata memakan diri apabila dia kemudiannya diminta supaya men-tag rakan yang membuat onar itu dan si suami tak dapat berdalih lagi..


Sama ada ianya benar-benar melibatkan sepasang suami isteri atau sudah dirancang tidak dapat dipastikan namun ramai yang berasa lucu melihat insiden ini.

Sama-sama kita doakan semoga rumah tangga Halmi Kheirin dan Nor Lieza sentiasa bahagia diselangi gurauan dan paling utama, harap-harap tak ada sebarang kecederaan yang berlaku pada malam kejadian ini, hehe. 

Catat Ulasan Blogger

 1. permisi kakak2 numpang promo ya
  yang suka main poker dan domino online, mari gabung di sini bersama kami di www.saranapelangi.com. kini hadir dengan 7 permainan yang dapat dimainkan dalam 1 website. dapatkan jackpot hingga ratusan juta setiap harinya. gak mau kalah teruskan main poker dan domino online ? ayo buruan gabung bersama kami di www.saranapelangi.com

  Saranapelangi.com adalah satu - satunya Website Dengan Player VS Player Tanpa Menggunakan Bot (tanpa ROBOT) 100% Fair Play!!!

  Hot Promo Dari SaranaPelangi!!!
  *Bonus Rollingan Sebesar 0,5%
  *Bonus Refrensi Sebesar 20%

  Tunggu Apalagi?!, Ayo Gabung Dan Main Bersama Kami!!!


  Untuk informasi lebih lanjut silahkan hubungi kami di www.saranapelangi.com atau melalui android kami.

  - BBM : 2B47BB9C
  - CALL : +855964972098
  - WEECHAT : saranapelangi
  - SKYPE : saranapelangi
  - EMAIL : saranapelangi99@yahoo.com
  - FACEBOOK : saranapelangi99@yahoo.com

  WWW.SARANAPELANGI.COM

  BalasPadam

 
Top