0
A+ A-
Nak mintak tolong dekat perempuan kat luar sana. Kalau dah tahu laki orang, jangan la layan. Tak kira la dia yang tegur dulu atau menggatal dulu, kalau dah tahu dia suami orang please cut off hubungan tu. Biarkan dia nak menyundal, kau tu jangan jadi sundal yang nak disundal (sorry bahasa kasar sikit). Kalau kau tak melayan, takkan berlarutan benda tu. Sebab kau layan la benda tu goes on.

Lepastu jangan nak bangga diri "oh aku lawa, suami orang pun nak kat aku". Jangan khianat kaum sendiri. Kalau ada suami orang puji puji kau, ingatkan dia baik dia puji isteri kat rumah tu. Kalau dia mengadu pasal isteri, suruh dia pergi kaunseling. Tak payah nak tunjuk diri tu prihatin sangat nak dengar luahan hati dia tu.

Pesanan Sentap Untuk Perempuan Sundal Yang Suka Kacau Laki Orang

Mula mula masuk campur hal rumahtangga orang. Pastu kesian (konon). Lama lama bercinta. Banyak dah kes macam ni. Kesian la sikit dengan isteri dia, lagi lagi kalau ada anak. Mana simpati kau? Nanti kau dah kahwin, cuba orang pulak menggatal dengan suami kau. Apa kau rasa? Kifarah tu kan ada, and hidup ni sentiasa berpusing.

Perempuan yang bercinta dengan laki orang ni aku tktau la nak label apa. Nak kata bodoh kang marah. Nak kata gatal kang marah jgk. Nak panggil perampas pun dia marah jgk. Mungkin dia seronok kot yang suami orang tu pilih dia berbanding isteri.. Kau rasa kau lagi lawa, lagi berharga, lagi better la gitu? Kalau macam tu la cara kau nak boost self esteem kau, mmg makhluk hati bangkai la kau ni. Takda hati perut enjoy dgn suami orang sedangkan isteri dia bermurung kat rumah.

Apa pendapat korang dengan perempuan species layan laki orang?
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
LAMPU SOLAR ISTIMEWA-JIMAT BIL ELEKTRIK ANDA & MUDAH DIPASANG!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!

Catat Ulasan Blogger

 
Top