0
A+ A-
Pompuan ni datang singgah di situ berhajat untuk menyihir kedai ni...dari mata kasar nampak dia tabur sesuatu je kat situ then blah...tapi bagi mata berhijab sebenarnya ada sesuatu yang sememang dia bawak sekali...cuba perhatikan dan tenung habis, celikkan mata akan nampak sesuatu di penghujung video ni....

Nanti komen kat aku apa korang nampak?

Wanita Dirakam Sabotaj Kedai Pesaing Dengan Sihir Tanah Kubur

Antara pandangan pembaca yang kami rasa anda mungkin perlu tahu.

"ni sihir tanah kubur...bkn sihir pebanci bang Deen Budax Beris,sihir pebanci biasa orang gna untuk memisahkan pasangan...main bedal je..ni sihir tanah kubur...bla di tabur baca mentera,kdai ini akan ada masalah,ghaib di pandangan manusia..kedai ni bukak..tpi pelanggan nmpak tutup..lbh truk..langng x nampak dah..ghaib trus" Kata Dato Termenggong Afrazen

Dan ini antara insan yang pernah terkena

"kedai saye pernah kene sihir yg lebih krg sama...tp mereka gune kapur barus dan beberapa bahan bg mandi mayat,,berbulan kedai saye kosong tp org lalu lalang bawah khemah saye,,open air la dulu skrg dh kedai....org lalu antara kerusi meja saye tp x duduk,,kwn saye dtg pun saye blh tengok tp lepas keluar van mereka balik lg,,esok tanye kenape saye x buka kedai?? saye hanya mampu terdiam" Kata Mohd Idrus Fadzillah

"mcm nie la rasenye kedai mmbe sy kne..ada sorg laki datang lepak xreti nak balik.lps kitorg kemas2.baru die bgn.lepak dlm pajero,kitorg da grk separuh jalan die xjln2 lg dari dpn kedai.esoknye bukak kedai xde org pown masok,padahal smlm tu xmenang tgn,lusa tulat pown sama sampai ler seminggu.last2 tutup.nk dijadikan cerita ada mmbe sama2 men highway dok kt area kedai yg mmbe sy bukak tu,die ckp 1st day jer die dpt try,second and 3rd day tgk kedai memanjang tutup,padahal bukak. org melayu kalau bisnes mmg gitu,xley nk bersaing.xmcm org cina bisnes.pengalaman boss,dari restoren,burger,sampai ler ke bengkel motor,same jer peel nye." Kata TauKe SeNg

"Sya dah mrasai bnda nie..perniagaan habis..badan trseksa..tp sya prcaya jalan nya ada..rezeki dtg dari Allah..kesihatan pown dari NYA..3 bln trlabtar..owg ckp kedai sya lama tutup tp setiap ari buka kcuali isnin..alhamdulillah Allah bg jalan prmudahkan sya utk brubat..skrg dah smbuh tp masih dlm brhati2..pada yg brhati hitam cm nie ingt2 a Allah..semoga d beri hidayah..aamiin" Kata Herry Rx

ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
LAMPU SOLAR ISTIMEWA-JIMAT BIL ELEKTRIK ANDA & MUDAH DIPASANG!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!

Catat Ulasan Blogger

 
Top