0
A+ A-
Selalu orang kata anak-anak ni kalau nak tidur je mesti cari ibu. Sebab dah biasa dari lahir ibu susukan sampai tidur kan. Tapi video ni buat tanggapan anda tersasar.

Cara Paling Awesome Ayah Tidurkan Anak

Lelaki ni yang memang popular di Facebook sebab bagi pelbagai tip macam mana nak uruskan anaknya yang tak sampai setahun. Kira consider baby lagi lah.

Comel dan sangat bermanfaat. Ayah-ayah kat rumah tu boleh cuba.

Tonton video Ayah Ajar Cara Nak Tidurkan Anak di bawah.

ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
LAMPU SOLAR ISTIMEWA-JIMAT BIL ELEKTRIK ANDA & MUDAH DIPASANG!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!

Catat Ulasan Blogger

 
Top