1
A+ A-
Seorang pelacur di Zimbabwe telah memukul kepala seorang lelaki dengan botol bir selepas lelaki terbabit menawarkan untuk membayar perkhidmatan seks dengan telur rebus.

Dalam kejadian yang memalukan itu, Moses Mushonga, 28, ketika itu sedang berjalan di bandar Mashonaland apabila dia menemui perempuan berkenaan. Moses kemudiannya menyentuh payu dara pelacur terbabit.

Cubaan Bayar Pelacur Guna Telur Rebus Bawa Padah

Moses memberitahu pelacur yang dikenali sebagai Chipo itu bahawa dia telah menggunakan wang yang ada untuk membeli dua biji telur namun malangnya dia telah makan sebiji telur, jadi hanya tinggal sebiji sahaja telur untuk dibayar kepada pelacur tersebut.

Mendengarkan pengakuan jujur Moses itu, Chipo menjadi marah dan terasa dihina, lalu dia memukul kepala Moses dengan botol bir hingga lelaki itu pengsan.

Catat Ulasan Blogger

 1. permisi kakak2 numpang promo ya
  yang suka main poker dan domino online, mari gabung di sini bersama kami di www.saranapelangi.com. kini hadir dengan 7 permainan yang dapat dimainkan dalam 1 website. dapatkan jackpot hingga ratusan juta setiap harinya. gak mau kalah teruskan main poker dan domino online ? ayo buruan gabung bersama kami di www.saranapelangi.com

  Saranapelangi.com adalah satu - satunya Website Dengan Player VS Player Tanpa Menggunakan Bot (tanpa ROBOT) 100% Fair Play!!!

  Hot Promo Dari SaranaPelangi!!!
  *Bonus Rollingan Sebesar 0,5%
  *Bonus Refrensi Sebesar 20%

  Tunggu Apalagi?!, Ayo Gabung Dan Main Bersama Kami!!!


  Untuk informasi lebih lanjut silahkan hubungi kami di www.saranapelangi.com atau melalui android kami.

  - BBM : 2B47BB9C
  - CALL : +855964972098
  - WEECHAT : saranapelangi
  - SKYPE : saranapelangi
  - EMAIL : saranapelangi99@yahoo.com
  - FACEBOOK : saranapelangi99@yahoo.com

  WWW.SARANAPELANGI.COM

  BalasPadam

 
Top