1
A+ A-
Gara-gara mengesyaki isterinya mempunyai hubungan sulit dengan lelaki lain, seorang suami telah mengarahkan bomoh untuk menyumpah alat sulit pasangan ‘kekasih’ itu bagi mengesahkannya.

Dailymail melaporkan, sumpahan tersebut berhasil apabila pasangan kekasih itu melekat ketika mengadakan hubungan seks sehingga terpaksa meminta pertolongan jiran untuk membantu mereka.

Pasangan kekasih itu melakukan hubungan seks di rumah wanita berkenaan di Kisii County, Kenya ketika suaminya keluar rumah atas urusan kerja.

Isteri Curang Berzina ‘Melekat’ Dibomoh Suami

Media tempatan melaporkan suami kepada wanita tersebut mengesyaki isterinya curang lantas mendapatkan bantuan bomoh untuk menyediakan ramuan khas bagi ‘memerangkap’ pasangan itu.

Ramuan tersebut dihasilkan supaya pasangan terbabit tidak dapat dipisahkan ketika melakukan hubungan seks dan ianya sekaligus membuktikan kecurangan isterinya.

Selepas beberapa jam menahan sakit, pasangan itu menjerit dan meminta pertolongan sebelum jiran datang dan berkumpul bagi melihat insiden memalukan itu.


Jiran bertindak memecahkan pintu rumah dan terkejut apabila melihat pasangan itu melekat dalam keadaan bogel di atas katil.

Kedua-dua mereka dibawa keluar dari rumah berkenaan menggunakan selimut dan muka ditutup dengan kain akibat malu dengan kejadian itu.

Suami wanita berkenaan yang dihubungi jiran mengarahkan pasangan itu dibawa berjumpa bomoh bagi memisahkan mereka namun bomoh tersebut mengenakan denda sebelum merawat mereka.

Pasangan tersebut diarahkan membayar denda supaya ianya dapat memberi pengajaran kepada individu yang curang dalam perkahwinan. - Mynewshub.cc

Catat Ulasan Blogger

 1. permisi kakak2 numpang promo ya
  yang suka main poker dan domino online, mari gabung di sini bersama kami di www.saranapelangi.com. kini hadir dengan 7 permainan yang dapat dimainkan dalam 1 website. dapatkan jackpot hingga ratusan juta setiap harinya. gak mau kalah teruskan main poker dan domino online ? ayo buruan gabung bersama kami di www.saranapelangi.com

  Saranapelangi.com adalah satu - satunya Website Dengan Player VS Player Tanpa Menggunakan Bot (tanpa ROBOT) 100% Fair Play!!!

  Hot Promo Dari SaranaPelangi!!!
  *Bonus Rollingan Sebesar 0,5%
  *Bonus Refrensi Sebesar 20%

  Tunggu Apalagi?!, Ayo Gabung Dan Main Bersama Kami!!!


  Untuk informasi lebih lanjut silahkan hubungi kami di www.saranapelangi.com atau melalui android kami.

  - BBM : 2B47BB9C
  - CALL : +855964972098
  - WEECHAT : saranapelangi
  - SKYPE : saranapelangi
  - EMAIL : saranapelangi99@yahoo.com
  - FACEBOOK : saranapelangi99@yahoo.com

  WWW.SARANAPELANGI.COM

  BalasPadam

 
Top