Header Ads

"Bibik Dajal Dari Neraka" (12 Gambar)

BIBIK DAJAL

Kalau bulan lepas kecoh kisah Dato Alif Syukri dengan bibik penyangak,
Kalau kemarin gempar 1 Malaya kisah Fynn Jamal dan bibik kaki drama,
Hah, hari ni meh aku gemparkan lagi 1 kisah. Kisah Hanani Ahmad dan bibik Dajal.

*************

Bibik Dajal Dari Neraka

Minggu lepas cukup sebulan dia kerja dengan kami. Masa nak ambik kerja, dia bagi tau kami dah berkahwin 2x. Suami pertama mati kena tembak, ada anak seorang perempuan, suami kedua bisu ada anak 2 orang lelaki dijaga oleh sedara mara di Indon. Sudah 2tahun tak jumpa katanya rindu sama anak2 bila tengok anak2 aku ( Alahaiiiii sedihnyeee kannn kisah kau). Minggu pertama kerja, everything went well. Sebab waktu ni aku masih ada kat rumah.

After raya, aku start masuk office. Ada hidden cam tapi after 2w cam problem. Lukman pulak malas nak baiki plus too positif. Dia dok keep on pesan kat aku takpe lah mama, kita niat baik nak tolong dia, InsyAllah dia pon akan kerja baik2. Okay, time ni aku start uji dia. Dan, dah nampak benda2 yang pelik tapi aku layan kan ja. Sebab small mistakes.

Bermula 2nd week lepas raya dia dah start buat perangai. Kisahnya, seminggu sebelum raya waktu tu dia baru kerja dalam seminggu, dia minta izin nak balik rumah so called 'kakak sepupu' di Kajang. Aku tak kisah sangat. Lagi suka kot sebab tak perlu bawak dia balik kampung.

Tapi Lukman tak bagi. Sebab dia baru kerja then kami akan bercuti lama ke kampung so takkan nak biar ja dia kat Kajang tu 10-12days. So nak tak nak dia kena ikut kami balik Baling raya tu.

Dipendekkan cerita, lepas balik dari raya dia buat cerita lain pulak. Dia kata dia punya so called 'kakak sepupu' tu sakit so nak mintak izin pulang ke Kajang untuk ziarah. Tapi aku tak bagi sebab aku dengan Lukman nak kena masuk office jugak sebab ada banyak benda yang kena settle kan. Dia diam saja tapi esok tu masa aku kat office dia mesej bagitau kata raya haji ni tak mau ikut aku balik kampung. Nak balik Kajang jugak. Whatt???? Siapa yang majikan siapa yang bibik sekarang ni?? Suka suka hati bagi order kat aku. (Masa ni aku masih tertipu ya kawan2 bahawa yang kat Kajang tu sepupu dia. Yang sebenarnya jantan keparat !)

Ok, start dari detik ni dia start tunjuk perangai Dajjal.

Panjang sangat kalau aku nak cerita in detail. So aku pendekkan ja la nah.

1) Aku order barang basah delivery ke rumah, aku pesan more than 10 times sebelum keluar g office. Beria menggangguk paham. Tapi bila aku balik kerja petang tengok ayam dah membusuk berulat atas tembok. Bila aku tanya kenapa tak ambil, sambil jeling2 jawab saya tak tau. 😡😡😡

2) Aku pernah balik diam2 tengah hari. Parking kereta jauh then jalan kaki balik. Pintu pagar yang aku pesan suruh tutup tadi masih tak bertutup. Ok fine, aku bersangka baik mungkin dia lupa sebab kalut2 dengan anak2. Slow2 aku jenguk kat sliding. Wah wah wah. Sedap nau membongkang! Tedampar macam paus kenyang. Aku sendiri tak pernah tidur macam tu. At that time aku tengok Adib tengah ke hulu ke hilir usung pampers yang dah dibuka sambil kejut dia tapi tak jaga wehhh. Sampailah Adib terkucil di lantai dapur. Allah saja yang tau perasaan aku masa ni. Menyirap. Aku masuk dalam kejut dia cakap Adib dah buka pampers tu dan2 bangun buat2 kalut ke tandas. Aku saja buat2 tanya, air ape kat dapur ni bik basah ni. Kome tau dia jawab ape? Itu Aqil la kasi tumpah air itu. Kepala hotak die lahhhhhh. Dengan mata kepala sendiri aku nampak Adib yang kencing. Korang rasa kalau aku tak nampak lah kan, gamaknya bernajis lah 1 rumah aku. Tapi petang tu memang ak basuh 1 rumah sebab aku dah start was2.

3) Botol susu anak2 aku dia hanya akan basuh bila aku nak balik ja. In between tu memang dia tak basuh. So anak aku dah terminum susu basi jugak.

4) Pagi2 before ke office aku akan masak dulu untuk anak2. Dia tinggal cedokkan ja. Yang aku heran, sepanjang aku jaga sendiri anak2 selama 6y, kalau masak periok besar tu sup or watever lah mesti boleh makan sampai ke malam. Tapi bila aku tinggal kat dia, aku balik kerja petang mesti periok dah siap basuh. Mula2 aku assume dia habiskan, which is ok la aku tak marah pon. Tapi entah lah. Naluri ibu tu kan. 1 hari aku rasa tegerak hati nak selongkar dustbin. Yessssssss! Tepat sangkaaan aku! Dia buang makanan2 tu. Sekali lagi Dajal! Tapi aku diam kan ja. Nak perati kelaku dia plus Lukman akan bela bila aku marah bibik.

5) Ada 1 hari aku nak test dia. Aku tak masak. Aku just pesan nanti keluarkan ayam dan goreng. Bagi anak2 makan. Macam biasa, beria menggangguk. Sebelum ke office aku kira siap2 berapa bekas dan ketul ayam yang ada. So bila balik aku buat2 tanya anak2 makan apa hari ni. Dengan confident jawab, nasik sama ayam goreng. Tapi bila aku cek balik jumlah ayam yang ada, no changes!!! Membongakkkk ja keja dia. Tu pon aku diam kann. Pendamm n perati. So anak2 aku makan apa??? Tak makan la jawab dia. Aqil bagi tau adik2 minum susu je. Panassss hati aku!!

6) Badan/Miss V bebau hanyir. 16batu dah boleh bau. Jadinya rumah aku kalau aku balik kerja memang aku akan sembur segala jenis perfium yang ada. Kadang dia nak mgelat dia basuh baju dia campur dengan baju anak2 aku. Dia ingat aku bodoh tak tau kerja jahat dia tu. Memang baju2 anak2 aku habis akan berbau dan dah banyak kali aku terpaksa buang baju anak2 aku.

7) Conteng dinding. Selama ni aku ingat anak2/laki aku yang menyonteng/tulis di dinding rumah. Rupanya dia. Semalam nak dijadikan cerita aku masuk bilik dia nak iron baju sendiri. Penuh tulisan yg sama macam kat hall dekat dinding dalam bilik. Ada nombor2 macam nombor akaun dan laman web porno. Yes, i've checked em all. Sangap batang rupanya!!!

8) Ini yang paling aku panas!! Adib kena iron panas kat perut. Aku tanya Aqil Aqil cakap tak tau. Tapi Faris datang bagi tau Sukma buat. Dada aku dah tahap sikit lagi nak pecah. Tahan marah. Menggigil all over my body.

9) SELFIE MELARAM DENGAN BAJU2 AKU, BAJU2 LUKMAN!! Kadang2 kalau Adib tak bangun tidur lagi time aku nak ke office aku terpaksa tinggal bilik tak berkunci. Sebab nanti nak suruh dia amik Adib bila dah bangun. Aku dah ubah buaian betul2 tepi pintu which is dia tak perlu masuk dalammmm bilik. Just langkah sikit ja ke muka pintu, angkat Adib then keluarlah. Rupanya kami ni ja dok bersangka baik dekat dia. Dia? Ambik kesempatan! Semalam aku rampas hp dia. Allah terus collapse aku bila tgk isi kandungan hp dia

Sebab aku dah tak boleh tahan sabar. Im pissed off'!! Penuh gambar selfie atas katil aku dengan baju2 aku baju2, rayban, cap, lukman! Hatta spek opah aku pon dia balonnnnn! Bertambah celaka sependa, bra, lingerie aku semua dia try. Ops lupa, cincin nikah aku skali dia menerai. Memang dasar Dajjal! Nak mudah bahasa orang kampung aku panggil 'haramjadah'.

10) Mesej lucah dengan lots of Bangladeshi, Indian so on so forth. Hantaq gambar yang tak sepatutnya. Korang paham2 sendiri lah gambar apa kalau dah dasar betina lapaq batang bejumpa plak dengan jantan sangap lubang!

11) Sebelum aku halau p balai tadi aku sempat selongkar beg dia. Guest what i found? Sependa aku, perfium aku, blusher & eyeshadow benefit aku and earphone iphone Lukman! Tu pon tak memgaku!!! Dok kata tu dia punya. Hoi mangkuk, aku tak bangang macam hang lah! Memang makan la penampaq aku tadi. Aku sabar tak sentuh hang dari semalam lagi. Tapi bila aku jumpa macam2 aku dah tak boleh fikir apa dah. Memang rasa nak taboh sampai lunyai ja.

12) Berlakon muslim sembahyang tungging tebalik. Rupanya India! Dengan imigresen pon dia boleh menipu, apatah lagi dengan kami majikan dia.

********************

Fuhhh dada aku masih terasa berat masa tengah menaip ni. Semalam kecoh lah dalam taman ni kes bibik bangang nih! Sampai macam kena heart attack aku semalam. Terlampau marah. Mujur ada jiran2 superbaik mai rumah tolong calm me down. Tq jejiranss semua Oya Safira Kak D Gojes kak Norsyahira Erny EeLa Ruslan Siti Sakinah Ahmad Rosdi n semua2 lah.

Apa2 pon aku bersyukur Allah tunjuk cepat benda ni kat aku. Dan paling bersyukur anak2 aku selamat.

Now, tengah bertenang ambik mood nak mengemas balik rumah yang tak rupa macam rumah ni. Yang bau hanyiaqqqqqqqqq!

Dan sejujurnya, aku trauma dengan bibik! Walau memamg ada yang baik, tapi biarlah ni jadi pengalaman pertama dan terakhir aku. Serious, aku trauma sungguh! Semalam tak boleh tidur langsung. Pejam mata ja terbayang muka dia.

Harap hampa semua boleh ambil pengalaman2 kami ni jadikan iktibar. Sapa nak SHARE silakanlah tak payah minta izin.

Yang nak komen sekadar nak Provok atau kecam, baik batalkan niat anda. Kalau tak hampa pulak makan penampaq aku 😏😏

** Ni sedikit gambar untuk tatapan kalian. Gambaq pakai bra n spenda aku tak payah lah noh. Sat lagi ada yang masuk tandas pulak 😡😡😡😡😡

Bibik Gila Seks, Siap Pakat Nak Bunuh Majikan
Baju, tudung aku! Alololo lawa pigface yeeeeeeee!!!

Bibik Gila Seks, Siap Pakat Nak Bunuh Majikan
Shawl aku!

Bibik Gila Seks, Siap Pakat Nak Bunuh Majikan

Bibik Gila Seks, Siap Pakat Nak Bunuh Majikan
Baju, telekong, spek opah aku

Bibik Gila Seks, Sangap Batang, Siap Pakat Nak Bunuh Majikan
Blazer lukman

Bibik Gila Seks, Sangap Batang, Siap Pakat Nak Bunuh Majikan
Yennadeyyyyyyy!!!

Bibik Gila Seks, Sangap Batang, Siap Pakat Nak Bunuh Majikan
Baju Lukman

Bibik Gila Seks, Sangap Batang, Siap Pakat Nak Bunuh Majikan
Patut rajin masuk toilet. 😡

Bibik Gila Seks, Sangap Batang, Siap Pakat Nak Bunuh Majikan
Perut Adib aku syak kena iron panas.

Bibik Gila Seks, Sangap Batang, Siap Pakat Nak Bunuh Majikan
Jantan ajar suruh lari

Bibik Gila Seks, Sangap Batang, Siap Pakat Nak Bunuh Majikan
Berpakat nak bunuh Lukman.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.