Header Ads

Kawan Baik Afifah Nasir Dedah Kisah Sebenar, Aliff Aziz Tak Pukul Isteri

Kawan Baik Afifah Nasir Dedah Kisah Sebenar, Aliff Aziz Tak Pukul Isteri

Isu rumah tangga pelakon dan penyanyi Aliff Aziz dengan isterinya, Bella Astilla masih belum lagi tamat. Kisah ini akan tamat jika semua yang terlibat membuka mulut.

Tak habis lagi pasal ‘mulut joyah’ netizen, satu lagi cerita pula yang naik. Kali ini Allana Amir iaitu dikatakan sahabat baik kepada Afifah Nasir tampil berusara. Allana juga merupakan seorang pelakon baru tanah air.

Menurut screenshot perbualan di mesej Facebook antara Allana dan seorang gadis bernama Nadiah Mohamad yang katanya saksi kejadian. Dikatakan bahawa Bella telah membuat cerita yang dia dipukul!

Berikut merupakan screenshot perbualan yang disebarkan oleh Allana Amir. Screenshot itu merupakan perbualan antara dia dengan saksi kejadian, Nadiah Mohamad.

Kawan Baik Afifah 'Bocor Rahsia' Perangai Sebenar Bella Astilla

Ikuti perbualan antara mereka berdua.

Kawan Baik Afifah 'Bocor Rahsia' Perangai Sebenar Bella Astilla

"But, macam mana muka dia boleh bengkak?"

Kawan Baik Afifah 'Bocor Rahsia' Perangai Sebenar Bella Astilla

"Memang ada problem dari hari pertama"

Kawan Baik Afifah 'Bocor Rahsia' Perangai Sebenar Bella Astilla

"Teruk Bella Buat Diorang"

Kawan Baik Afifah 'Bocor Rahsia' Perangai Sebenar Bella Astilla

Tapi bukan ke ada gambar Bella dalam Insta story dia yang menampakkan kesan lebam di dahi dia? Takkan Bella sendiri yang campak telefon tu kena kat dahi dia sampai lebam macam tu?

Kawan Baik Afifah 'Bocor Rahsia' Perangai Sebenar Bella Astilla

Aduhhh… Pening dah ni, masa satu yang betul ni? Banyak betul versi kisah curang ni. Betul ke curang? Ke salah faham je? Ke macam mana ni???

Kawan Baik Afifah 'Bocor Rahsia' Perangai Sebenar Bella Astilla
Bella Astilla

Kawan Baik Afifah 'Bocor Rahsia' Perangai Sebenar Bella Astilla
Afifah Nasir

Orang luar diminta jangan masuk campur dalam hal ini sekiranya tidak tahu hujung pangkal kejadian sebenar. Marilah sama-sama kita menunggu dengan penuh tenang dan sabar tentang apa sebenarnya yang terjadi menerusi kenyataan rasmi kedua belah pihak nanti.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.