Header Ads

Kisah Sebenar Bakal Majikan Cari PA Untuk Aktiviti Seks (12 Gambar)

Kisah Sebenar Bakal Majikan Cari PA Untuk Aktiviti Seks

Viral di media sosial kisah seorang wanita yang memerlukan pekerjaan dan telah mengambil keputusan untuk menghubungi seorang lelaki yang dipercayai memerlukan seorang Personal Assistant (PA).

Namun, malang bagi wanita itu apabila bakal majikannya itu dikatakan turut mahukan khidmat seks sekiranya mereka berdua berkerja di luar kawasan (outstation) kelak.

Kisah ini tersebar secara meluas. Ikuti rakaman screenshot yang telah viral itu.

"Ada jawatan kosong apa ye"

Cari PA Untuk Seks, Kenalan Majikan 'Teraniaya' Tampil Cerita Kisah Sebenar

"PA.. Lelaki boleh, perempuan pun okay.."

Cari PA Untuk Seks, Kenalan Majikan 'Teraniaya' Tampil Cerita Kisah Sebenar

"Awak dah ada suami ke?"

Cari PA Untuk Seks, Kenalan Majikan 'Teraniaya' Tampil Cerita Kisah Sebenar

"Saya suka terus terang je.." (Dia dah mula dah..)

Cari PA Untuk Seks, Kenalan Majikan 'Teraniaya' Tampil Cerita Kisah Sebenar

"Bile boleh start kerja?"

Cari PA Untuk Seks

"Saya ni.. suka dengan sex extiviti.."

Cari PA Untuk Seks

"Number awak diviralkan dekat jawatan kosong Melaka"

Cari PA Untuk Seks

Cari PA Untuk Seks

Berikut pula antara komen netizen berhubung isu ini.

Bakal Majikan Cari PA Untuk Aktiviti Seks

Bakal Majikan Cari PA Untuk Aktiviti Seks

Terbaharu, seorang lelaki yang dipercayai merupakan kenalan mangsa telah menerangkan apa sebenarnya yang telah berlaku. Ikuti penerangannya.

Bakal Majikan Cari PA Untuk Aktiviti Seks

Rata-rata netizen menggelakkan lelaki terbabit kerana dikatakan bagai menegakkan benang yang basah. Cerita telahpun tersebar. Nak buat macam mana.

Apa-apapun, kisah ini memberi pengajaran kepada bakal pekerja dan majikan agar sentiasa berhati-hati dalam setiap langkah dan pertuturan.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.