Header Ads

Beginilah Derita Lelaki Malaysia Sekiranya Melahirkan Anak

Apabila Lelaki Malaysia Ini Melahirkan Anak Perempuan | Hmmm, bagaimana ya rasanya sakit bersalin? Kami percaya seperti kenyataan ibu-ibu yang lain, sakit melahirkan ini tidak boleh hendak digambarkan. Sakitnya hanya Tuhan sahaja  yang tahu dan ianya antara hidup dan mati. Betul tak?

Gotcha! Sebenarnya tajuk artikel ni kami sengaja buat macam tu untuk tarik perhatian anda. Hihi. Jadi untuk merasai bagaimana sakitnya melahirkan anak, lelaki yang kami maksudkan ini  telah diberi peluang untuk mencuba dan menghadapi saat-saat kesakitan ketika bersalin dengan menggunakan mesin “Labor Pain Simulation”.

Beginilah Derita Lelaki Malaysia Sekiranya Melahirkan Anak

Mesin yang dicipta ini  memberi kesan seakan sama seperti kesakitan ketika melahirkan  yang ditanggung oleh golongan wanita.

Prem merupakan seorang penyampai radio Mix Fm. Dalam segmen “talkshow” bersama dengan Aishah & Rod yang juga merupakan penyampai Mix Fm, Prem mengeluarkan kenyataan bahawa kehidupan seorang wanita lebih mudah jika hendak dibandingkan dengan kaum lelaki.

Aishah tidak bersetuju dengan kenyataan Prem ini, jadi untuk membuktikan bahawa kenyataan Prem adalah tidak benar, mereka bersetuju untuk bertukar kehidupan dan gaya hidup antara satu sama lain dalam cabaran yang diberi nama ”Aishah & Prem’s Life Swap”. Salah satu cabarannya ialah Prem perlu memakai “pregnancy suit” sepanjang hari dan merasai kesakitan bersalin.

Jadi untuk tahu sama ada Prem dan Aishah berjaya atau tidak mengharungi cabaran “Life Swap”, anda kena tonton video berikut.

No comments:

Powered by Blogger.