Header Ads

Penampakan Dua Entiti Menakutkan di PPR Cochrane Ampang

Lelaki Dakwa Terakam Dua Entiti Menakutkan di PPR Cochrane Ampang | Telah dimuatnaik oleh sebuah page Facebook Pencari Entiti Crew – P.E.C yang telah dikirim oleh peminatnya bernama Wey Shen dikatakan telah berjaya merakam dua entiti yang menakutkan.

Video berkenaan dikatakan telah dirakam di tingkat 14 flat Projek Perumahan Rakyat PPR Cochrane Ampang di mana dikatakan tingkat berkenaan agak ‘keras’ menyebabkan orang ramia tidak berani naik ke tingkat tersebut.

Penampakan Dua Entiti Menakutkan di PPR Cochrane Ampang

Berdasarkan komen seorang pengguna facebook di page berkenaan bernama Pendek Oiy II yang yang mendakwa dia adalah penduduk PPR Cochrane Ampang berkenaan.

“Kalau cochrane . Tp mmg kat sni skg lain mcm dh . Kalau block A lagi seram . Klu atas pkol 12 je lift lift kat bwah smua automatik buka sndiri ke 3 . 3 lift . Kdg kita baru nak tkn button tu dia dh tolong tekankn . Huhu serammm.”

“saya tak pnah nmpak . Tp pnah 2 kli dgar bunyi orang menagnis .” katanya.

Di atas adalah sreenshot yang didakwa penampakan tersebut.

No comments:

Powered by Blogger.