Header Ads

Rahsia Besar Disebalik Perjanjian TPPA

Disebalik TPPA, Ada Rahsia Besar yang Disembunyikan | Awas! Artikel ini sangat berbahaya kerana anda mungkin dibawa menelusuri agenda sebenar Amerika dan Yahudi disebalik perjanjian TPPA yang mereka perkenalkan.

Kami tidak minta anda percaya. Tapi, jadikanlah ia sebagai bahan bacaan anda atau sekadar menambah ilmu pengetahuan.

Rahsia Besar Disebalik Perjanjian TPPA

TPPA / TTIP vs BRICS

Dendam USA ISRAEL pada BRICS.

USA mahu berperang dengan Russia dan China untuk selamatkan Bank Dunia, IMF dan bank-bank barat dikuasai oleh USA dan ISRAEL.

Penubuhan BRICS bakal memusnahkan ekonomi dan sistem perbankkan lintah darat bank-bank barat.

USA cuba sedaya-upaya tidak benarkan pakatan BRICS antara Russia China India Afrika Selatan dan lain-lain negara wujudkan institusi kewangan baru. Ini merampas sumber pendapatan USA dan ISRAEL . BRICS pakejnya lebih menarik dari TPPA/TTIP yang ditaja oleh USA.

Tindakan USA dan ISRAEL:

1- USA dan ISRAEL menggunakan bonekanya iautu Malaysia Ukraine dan Filipina untuk tujuan jahat rancangan memerangi Russia dan China.

2- 8hb. March 2014. #MH370 pesawat MAS milik Malaysia telah di hijack oleh USA mejoriti penumpangnya adalah warga China. USA cuba menggugut China melarang penubuhan BRICS bank dan AIIB asia investment berpengkalan di Shangai. USA juga menggunakan bonekanya Filipina sebagai pengkalan tentera USA untuk niat menyerang China.

3- 17hb. July 2014. #MH17 pesawat MAS milik Malaysia ditembak jatuh oleh boneka USA iautu Ukraine. USA memburukkan Russia kononnya tembak jatuh MH17. Russia dilabelkan sebagai pengganas agar negara lain tidak berminat menyertai BRICS dan memilih TPPA atau TTIP jika di Eropah.

Tindakan Russia dan China.

1- 15hb. July 2014. China teruskan membuka BRICS bank dan AIIB asia investment berpengkalan di Shangai. Yuan digunakan menggantikan Usd. Pinjaman Kadar bunga paling rendah diplenet 0.6%-2%. Ini automatik membunuh bank-bank barat dan IMF yang memberi pinjaman kadar bunga yang tinggi maximum hingga 10%. Semua bank lintah darat dikuasai oleh USA dan ISRAEL akan musnah dan bangkrupsi.

2- December 2014. Russia mengenakan sekatan ekonomi terhadap Ukraine dan Eropah yang menyokong USA dan ISRAEL.

3- March 2015. Russia membongkarkan semua rahsia kejahatan USA NASA dan Pentagon menipu masyarakat dunia. Russia memanggil pulang semua pakarnya dari NASA dan Pentagon. Tiada manusia berjaya sampai ke bulan ini semua pembohongan dari USA. Hanya nabi Muhammad sahaja manusia pertama berjaya melepasi angkasa lepas hingga ke plenet muntaha.

4- 30hb. September 2015. Russia masuk ke Syira menyerang semua terrorists ISIL yang ditaja oleh USA. Russia akan membalas dendam hapuskan semua askar terrorist USA merompak minyak Syira Iraq Afghanistan Libya hingga ke Afrika. Ini akan dilakukan secara berperingkat-peringkat oleh Russia hingga timur tengah bebas dari penjenayah USA-NATO-ISRAEL. Russia akan musnahkan semua pendapatan haram USA ISRAEL hingga mereka ini bangkrupsi.

5- 23hb. September 2015. China disokong Russia merampas pulau Spratly di laut China Selatan. China merampas pulau ini kerana USA mengugut untuk menyerang China. China percaya sejak zaman perang candu sekutu British menyerang datang dari arah laut China Selatan. China membina 9 kubu besar dan 1 landasan kapalterbang dipulau Spratly untuk pertahanan negara mereka jika di serang USA.

Rancangan Russia dan China. 

1- Setelah semua kegiatan perniagaan haram sekutu USA dan ISRAEL ini dimusnahkan dan timur tengah bebas dari cengkaman penjenayah barat. Barulah projek mega BRICS infrasuktur menghubungkan 3 benua ini dijalankan.

2- Pembinaan projek mega BRICS The Slik Road highway dan keretapi laju menghubungkan China- Mongolia- Russia- Belarus- Poland- Germany.

3-Pembinaan projek mega BRICS laluan Lautan Maritime Slik Road (MSR) China- Teluk Parsi- Laut Mediterranean melalui asia tengah dan laut Hindi. Ini akan menghubungkan 3 benua Asia Eropah dan Afrika jalinan rakan ekonomi global BRICS.

Kesimpulannya semua perniagaan penjenayah USA-NATO-ISRAEL di dunia ini perlu dihapuskan dulu barulah projek mega BRICS dijalankan. Ini bertujuan untuk mengelakkan lanun-lanun boneka terrorist USA-NATO-ISRAEL menganggu dan sabotaj projek mega anggota menyertai BRICS...

Jenayah USA-NATO-ISRAEL membawa padah laporkan pada kerajaan Russia jika ujudnya boneka ISIL terrorist USA. Tolak pembohongan TPPA/TTIP ditaja terrorists USA....

No comments:

Powered by Blogger.