Header Ads

Balasan kerana parking sesuka hati

Padah parking sesuka hati | Kadang-kadang bila nampak kenderaan yang parking sesuka hati ni dan menyebabkan orang lain susah, memang menguji kesabaran. Kot iye pun, fikirlah pasal orang lain jugakan?

Tapi benda macam ni tak boleh nak dijangka. Mungkin kereta dia rosak atau mungkin dia ada hobi juga parking dekat tempay-tempat yang tak sepatutnya. 

Balasan kerana parking sesuka hati

Kalau ada alasan yang munasabah tak apa lah juga, kira boleh dimaafkan lagi tapi kalau tak ada? Hmm itu yang buat orang sakit hati. Rasanya bukan sekali dua kita nampak gambar kenderaan yang parking sesuka hati ni. Siap viral kot!

Dalam masa yang sama juga, ia menunjukkan sikap sebenar si pemandu tu sendiri. Ingat, apa sahaja yang kita lakukan akan patah balik dekat diri sendiri. Terbaru yang tengah viral sekarang ni, gambar sebuah kereta Volkswagen bewarna hitam yang dicat dengan dengan perkataan yang tidak elok maknanya.

Tak pasal-pasal je pemilik kereta tu dapat free ‘logo’ dekat kereta dia. Kalau diperhatikan gambar tu, ia dirakam pada 18 Januari lepas tapi masih tak dapat nak pastikan lokasi sebenar kejadian itu berlaku.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.