Header Ads

Kini Warga Bangladesh Jadi Samseng Selepas Jadi Pencabul

Selepas Jadi Pencabul, Warga Bangladesh Jadi Samseng | Sekarang bukan rosakkan gadis tempatan je, korang tengok sendiri apa yg dorang ni berani lakukan sekarang ? Beramai ramai lagi yang akan jadi KORBAN ?

KUALA LUMPUR: Masih hidup walaupun tubuh berlubang ditikam bertubi-tubi oleh penjenayah. Itu nasib malang dialami seorang lelaki yang diserang lima perompak di Jalan Radin Bagus, Sri Petaling di sini. 

Kini Warga Bangladesh Jadi Samseng Selepas Jadi Pencabul

Dalam kejadian kira-kira 8.30 malam kelmarin, mangsa warga Bangladesh berusia 30-an dikatakan dalam perjalanan pulang ke rumahnya bersendirian sebelum dihampiri lima individu yang dipercayai warga Bangladesh. 

Pegawai Pasukan Jabatan Pertahanan Awam Malaysia (JPAM) Kuala Lumpur Shahrul Kamar Mohd Johari berkata, pihaknya menerima panggilan kecemasan jam 8.59 malam sebelum sepasukan anggota JPAM dikerahkan ke lokasi kejadian. 

Setibanya anggota JPAM di lokasi kejadian, mangsa ditemui dalam keadaan separuh sedar dan berlumuran darah akibat ditikam. 

Mangsa mengadu di tikam di bahagian tangan selain di dada, leher dan bahagian kanan ketiak, katanya ketika dihubungi, semalam. 

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.