Header Ads

Punca Sebenar Lydiawati Pukul Pengkid (Video)

Lydiawati Kongsi Video Belasah Pengkid | Jika sebelum ini, pelakon popular era 1990-an, Lydiawati pernah menjelaskan situasinya yang sering diganggu oleh seorang wanita kepada Harian Metro. 

Namun, hari ini, Lydiawati hilang sabar dan memuatnaik dua bahagian video wanita yang didakwa sebagai pengkid itu dibelasah.

Punca Sebenar Lydiawati Pukul Pengkid
Lydiawati Muat Naik Video Belasah Pengkid Kerana Hilang Sabar

“Saya sudah tidak tahan diganggu beratus-ratus panggilan telefon dan SMS berunsur gangguan seks saban hari. Saya mulanya tidak syak apa-apa. Dia mendakwa peminat saya dan sanggup berbuat apa sahaja termasuk membelikan rumah serta membiayai kehidupan saya”

Lydiawati Kongsi Video Belasah Pengkid

“Dia mengaku mempunyai harta dan aset ratusan juta ringgit di luar negara serta berkawan dengan selebriti terkenal di luar negara,” memetik kata-kata Lydiawati sebelum ini kepada Harian Metro.

Menurut Lydiawati di Facebooknya, dia mempunyai alasan sendiri mengapa memuatnaik video berkenaan selain menjelaskan bahawa kes tersebut sebenarnya sudah menjadi kes polis. Sementara wanita yang didakwa berasal dari Brunei tersebut kini melarikan diri.

Tonton Video Lydiawati Pukul Pengkid di bawah Part 1.


Tonton Video Lydiawati Pukul Pengkid di bawah Part 2.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.