Header Ads

Remaja Skodeng Wanita Dalam Tandas di Pasaraya Langkawi Kantoi

Kisah Sebenar Remaja Kantoi Rakam Wanita Dalam Tandas di Pasaraya Langkawi | Seorang remaja ditahan selepas kantoi merakam aksi wanita membuang air kecil di tandas sebuah Pasaraya di Langkawi.

Mengikut info yang diterima, Suspek sebelum ini telah melakukan perkara yang sama berikutan koleksi video di dalam telefon bimbitnya. Suspek telah diserahkan kepada Pihak Polis untuk tindakan lanjut. 

Remaja Skodeng Wanita Dalam Tandas di Pasaraya Langkawi Kantoi

Mana kala seorang pengguna facebook Lavender Violet mengatakan bahwa salah seorang mangsa adalah rakannya. 

“Hati2 warga LSS kes terbaru budak baju oren ni buat cubaan berani mati nk skodeng budak pempuan dalam toilet….siap dok record guna phone lagi…banyak da video mangsa2 lain dalam phone dia …si mangsa member sy plak tu..haish geram plak aku ngan budak x cukup akai ni ….budak ni da kat balai da lani….tempat kejadian kat Parade toilet tingkat 3….kepada kaum hawa, hati2 bila masuk toilet awam, bawa kawan ramai2 pi teman….pengajaran buat diri sendiri….take note..”

Kisah Sebenar Remaja Kantoi Rakam Wanita Dalam Tandas di Pasaraya Langkawi

Masih dalam kes yang sama seorang lelaki warga asing ditahan setelah mengintai tandas perempuan di AEON Bandar Tun Hussien Onn. 

Mangsa yang mendongak ke atas melihat lelaki itu terus menjerit dan mengadukannya pada pihak security,dalam siasatan suspek cuba memberikan alasan salah masuk tandas.

No comments:

Powered by Blogger.