Header Ads

Untunglah! Belum Kahwin Dah Boleh Geli-Geli

"Orang Belakang Tunang Saya" | Terkedu kami melihat aksi pasangan kekasih belum bernikah ini yang mendakwa kononnya sudah bertunang.

Gambar bercium dan status panas yang mereka kongsikan mendapat perhatian dari netizen. Berikut merupakan luahan salah seorang netizen yang berunsurkan nasihat.

Untunglah! Belum Kahwin Dah Boleh Geli-Geli

Susah Budak Zaman Sekarang Ni...

Kalau Mak Bapak nampak ntah macam mana lah perasaan mereka...

"ORANG GATAL BERCINTA,DIA GATAL PUN NAK IKUT, BILA MARUAH DAH TERGADAI, BARU DADA RASA SEMPUT, INI KISAH ANAK DARA BELUM ADA YANG BERPUNYA, SEKOLAH BELUM HABES DAH ORALAGAK MACAM DEWASA, MACAM BALAK KAU KONPOM AMIK KAU BUAT BINI"

So kepada adik2 yang gatal sangat tu..semua lah, saya lelaki, so saya nasihatkan, jangan jadi bodoh kerana pujukan lelaki, awak tu ibarat kuaci je, makan isi, bila dah makan buang kulit...saya tau sebab saya lelaki yang ramai kawan macam tu...so hati2 k...seluar dalam awak pon mak basuh lagi, duit belanja pon kena kasi, kencing pon mungkin cabang lagi...

Cuma sekadar pesanan k...tak suka tengok makin ramai gadis rosak kat luar sana. Ingat parents awak k macamana susahnya nak besarkan awak2 semua.

"Orang Belakang Tunang Saya"

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.