Header Ads

Wajah Sebenar Pengantin Perempuan yang Bergaduh di Masjid Jamek Al-Khadijiah Tersebar

Rupa Sebenar Pengantin Perempuan yang Bergaduh Sebelum Akad Nikah | Pergaduhan yang berlaku di Masjid Jamek Al-Khadijiah, Pantai Dalam mendapat perhatian seluruh rakyat Malaysia.

Seperti yang anda semua sedia maklum, pengantin lelaki didakwa ditumbuk lantaran duit hantaran RM15,000 tidak cukup seperti yang telah dijanjika.

Pergaduhan turut tercetus antara keluarga kedua belah pihak sehingga mencetuskan kekecohan yang dahsyat.


Wajah Sebenar Pengantin Perempuan yang Bergaduh di Masjid Jamek Al-Khadijiah Tersebar

Terbaharu, wajah sebenar pengantin perempuan yang bergaduh di depan Masjid Jamek Al-Khadijiah, Pantai Dalam pula tersebar.

Berikut merupakan gambar wajah pengantin perempuan yang didakwa terlibat dalam pergaduhan di hadapan masjid tersebut.

Rupa Sebenar Pengantin Perempuan yang Bergaduh Sebelum Akad Nikah

Rupa Sebenar Pengantin Perempuan yang Bergaduh Sebelum Akad Nikah

"Patutlah minta hantaran mahal, rupanya cantik macam bidadari." Kata seorang netizen. Terdapat juga komen yang mengatakan rupa sebegini tidak patut minta hantaran mahal-mahal.

Ada juga netizen yang tegas mengatakan nilai hantaran bukan terletak pada rupa paras dan ada juga yang terus menghina dan mencerca.

Apa-apapun, kita doakan agar kedua belah pihak mendapat jalan penyelesaian yang terbaik dan menyelesaikan konflik antara mereka secara aman.

Sebelum ini, wakil dari pihak perempuan juga telah tampil memperjelas kisah sebenar mengenai kejadian yang dianggap sangat memalukan itu.

(Baca: Penjelasan Dari Pihak Perempuan Isu Pengantin Lelaki Ditumbuk)

Terbaharu, gambar wajah sebenar pengantin lelaki yang ditumbuk di Masjid Jamek Al-Khadijiah, Pantai Dalam pula telah tersebar.

(Baca: Wajah Sebenar Pengantin Lelaki yang Bergaduh di Masjid Jamek Al-Khadijiah Tersebar)

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.