Header Ads

Buka Tudung Semasa Melancong di Jepun, Zizie Ezette Dikecam

LAMA tidak mendengar khabar pelakon cantik ini. Selepas berkahwin dengan ahli politik, Datin Zizie Ezette, agak jarang berkongsi tentang kisah kehidupannya.

Terkini kecoh pula di laman sosial Instagram milik aktres ini apabila dia memuat naik gambar tidak bertudung semasa bercuti di Osaka, Jepun bersama beberapa rakan.

Buka Tudung Semasa Melancong di Jepun, Zizie Ezette Dikecam

Tindakan Zizie Ezette, 37; memuat naik gambar tidak berhjab di laman sosialnya telah menimbulkan pelbagai spekulasi dan reaksi baik dari peminat mahupun haters.

Gambar yang dimuat naik itu masih lagi berada di dalam Instagram miliknya dan boleh diakses oleh sesiapa sahaja. Pelbagai bentuk komen boleh didapati pada foto tersebut, daripada positif hinggalah negatif.

Namun ada juga yang cuba ber’husnuzhon‘ dengan foto tersebut. Ini gambar yang menjadi pertikaian ramai itu.

Zizie Ezette Dikecam Buka Tudung Semasa Melancong di Jepun

Walaupun kecoh mempertikaikan dan mengutuk tindakan pelakon ini, namun tiada sebarang reaksi atau maklum balas dari pihak Zizie sendiri berkenaan gambar yang dimuat naik itu.

Apa pun, empunya badan pasti ada penjelasan yang tersendiri diatas tindakannya itu. Sebagai peminat atau pun pembaca, janganlah terlalu menghukum sebelum mengetahui kisah yang sebenar.

Diharapkan pelakon ini dapat tampil untuk menjelaskan isu berkenaan. Tunggu….

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.