Header Ads

Foto yang Buat Lelaki Teringin Nak Sunat Lagi Sekali

SEKEPING gambar menunjukkan seorang kanak-kanak lelaki terbaring dipercayai untuk menjalani prosedur berkhatan kini viral di media sosial.

Apa yang menjadikan gambar berkenaan begitu menarik hingga dikongsikan adalah aksi sekumpulan gadis jelita yang mengelilingi kanak-kanak berkenaan sambil beraksi ceria merakamkan kejadian tersebut.

Foto yang Buat Lelaki Teringin Nak Sunat Lagi Sekali

Tidak dapat dipastikan sama ada gadis-gadis berkenaan adalah pelajar perubatan atau pelawat awam namun ramai yang meluahkan perasaan kurang senang apabila gambar itu beredar di laman sosial kerana amalan berkhatan yang wajib ke atas lelaki Islam sepatutnya dijalankan dalam keadaan sulit dan tertutup.

Bagaimanapun, lebih ramai netizen terutama dari golongan kaum Adam didapati menjadikan gambar berkenaan sebagai bahan lawak dengan memberi komen mereka pun mahu berkhatan semula jika begitu keadaannya.

Erm, pasti ke nak berkhatan dalam keadaan dikelilingi gadis-gadis jelita seperti adik ini?

Sebab kami pasti, beberapa tahun akan datang adik dalam gambar ini pasti berdoa semoga tidak ada sesiapa pun yang mengecam identiti dirinya kerana ia boleh dijadikan bahan lawak seumur hidup kot!

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.