Header Ads

Gambar Aksi Lucah Mira Filzah Tersebar

Sedang Miss K melepak dan menikmati minuman latte di sebuah kafe, Miss K menerima kiriman gambar menerusi aplikasi Whatsapp dari teman Miss K. Apabila Miss K buka sahaja mesej tersebut, latte yang Miss K minum hampir tersembur keluar.

Tergamam Miss K bila mendapat kiriman gambar yang berbaur lucah itu. Gambar tersebut menunjukkan aktres baru meningkat naik, Mira Filzah sedang menjilat jeli berbentuk kemaluan lelaki. Kata teman Miss K, gambar itu kini sedang disebarkan menerusi Whatsapp.

Melihatkan kepada gambar tersebut, ianya diambil semasa majlis sambutan hari lahir Mira pada awal bulan ini.

Gambar Aksi Lucah Mira Filzah Tersebar

Apabila Miss K melihat gambar tersebut, fikiran Miss K menerawang. Puas Miss K meneliti dan membelek gambar itu, adakah benar apa yang Miss K lihat atau ianya sekadar satu teknik photo editing sahaja?

Ye lah, Miss K pun tak mahu tuduh-tuduh sebab kadang-kadang ada sahaja orang yang berniat jahat mahu menjatuhkan seseorang. Manalah tahu kan, kot-kot gambar yang Miss K terima itu sekadar gambar yang telah disunting.

Foto Lucah Mira Filzah, Siapa Dajal Mira Filzah?

Nama Mira pun sedang meningkat naik di persada seni tanah air, pastinya ada yang tidak senang hati dengan kejayaan Mira. Takkanlah Mira sanggup berbuat begitu kerana dia merupakan seorang wanita berhijab dan terkenal dengan sikap sopan santun.

Harap Mira dapat memberi penjelasan mengenai gambar ini, adakah ianya benar atau sekadar salah satu teknik suntingan untuk memburukkan nama Mira. - Miss K/Astro Gempak

(Kemaskini: Aksi Lucah Jilat Jeli Bentuk Zakar Lelaki, Mira Filzah Tampil Beri Penjelasan)

No comments:

Powered by Blogger.