Header Ads

Zizan Jawab Isu Zizan Mart yang Didakwa Gulung Tikar

TIDAK sampai setahun beroperasi, tiba-tiba muncul khabar angin mendakwa kedai serbaneka 24 jam milik pelakon dan pelawak, Zizan Razak iaitu Zizan Mart telah ditutup sepenuhnya.

Zizan Bagaimanapun, dakwaan itu disangkal oleh Zizan yang memberitahu, kedai yang terletak di Kota Bahru, Kelantan itu hanya ditutup buat sementara waktu.

Menurut Zizan atau nama sebenarnya Mohd Razizan Abdul Razak, 32, penutupan itu dibuat kerana Zizan Mart mengalami beberapa masalah yang tidak dapat didedahkan.

Zizan Jawab Isu Zizan Mart yang Didakwa Gulung Tikar

“Tidak benar Zizan Mart gulung tikar tetapi sebaliknya hanya ditutup buat sementara waktu sahaja.

“Bagaimanapun saya tidak boleh mendedahkan di sini punca keadaan itu tetapi ada beberapa masalah yang timbul,” katanya kepada mStar Online.

Pada masa yang sama, Zizan memberitahu dia masih belum berkesempatan bertemu dengan pihak pengurusan Zizan Mart untuk menyelesaikan masalah yang timbul kerana sibuk dengan penggambaran filem Bikers Kental 2 di Phuket, Thailand.

Bagaimanapun Zizan berjanji akan memastikan isu kedai serbanekanya selesai dengan kadar segera bagi membolehkan kedai tersebut kembali beroperasi.

Selain Zizan Mart, Zizan juga terlibat dalam  perniagaan makanan di bawah francais Restoran Burgerbyte. 

Kedai Serbaneka Didakwa Gulung Tikar, Ini Jawapan Zizan

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.