Header Ads

Terkejut Terima Beratus Botol Sperma Dari Lelaki Di Serata Dunia

Pelakon lucah wanita dari Jepun ini menerima ratusan botol sperma daripada peminat-peminat filem lucah yang dilakonkannya! Apa yang membuatkan peminat-peminat filem lucahnya itu menderma sperma mereka untuk pelakon bintang filem lucah wanita Jepun ini?

Pelakon yang bernama Uta Kohaku lucah itu menerima lebih daripada 100 botol plastik berisi sperma hanya dalam tempoh 10 hari sahaja selepas dia mengumumkan hasratnya untuk mengumpul sperma sebanyak mungkin.

Terkejut Terima Beratus Botol Sperma Dari Lelaki Di Serata Dunia

Uta Kohaku meminta peminatnya di Twitter untuk menderma sperma kepadanya untuk dimasukkan ke dalam filem lucah terbaru yang akan dilakonkannya.

Setiap botol yang mengandungi sperma itu masing-masing memaparkan nama penderma yang berbeza, lapor media. Pelakon lucah wanita Jepun itu turut berjanji kepada peminat beliau untuk menjaga sperma-sperma yang telah didermakan kepadanya..”saya akan menjaga mereka seolah-olah ia adalah anak saya sendiri”

Sebagai sebahagian daripada filem erotik Jepun yang akan datang bertajuk “Semen Collection 2″, dia bertindak meminta peminatnya untuk menderma sperma mereka kepadanya untuk menjayakan filem lucah tersebut.Tidak diketahui apa yang Kohaku akan lakukan dengan semua air mani yang didermakan selepas semua penggambaran filem lucah tersebut.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.