Header Ads

Gadis Mengintip Rumah Penduduk Dipukul Dan Baju Ditarik Sehingga Terselak Tanpa Belas Kasihan (Video)

Gadis Mengintip Rumah Penduduk Dipukul Dan Baju Ditarik Sehingga Terselak Tanpa Belas Kasihan

Sejak sejam lalu tular di laman sosial Facebook tiga buah video yang memaparkan gelagat orang kampung di Tasek Gelugor, Pulau Pinang yang bertindak memukul seorang wanita selepas ditangkap mengintip sebuah rumah penduduk kampung.

Memetik laporan Harian Metro, gelagat mencurigakan wanita berusia lingkungan 20 tahun itu mengintip sebuah rumah telah disedari oleh seorang penduduk sebelum bertindak mengepungnya dengan beberapa orang yang lain.

Mengintip Rumah Penduduk, Gadis Dipukul Dan Baju Ditarik Sehingga Terselak Di Depan Orang Ramai

"Sebaik dicekup kami bertanya tujuan apa dia mengintip rumah orang.

"Bagaimanapun dia gagal menjawab sebaliknya meronta untuk melepaskan diri," katanya.

Menurut beliau, penduduk kampung terus mendesak supaya wanita berkenaan memberitahu siapa yang menyuruhnya mengintip rumah orang.

Mengintip Rumah Penduduk, Gadis Dipukul Dan Baju Ditarik Sehingga Terselak Di Depan Orang Ramai

"Walaupun didesak tetapi wanita berkenaan tidak beritahu tujuannya berbuat demikian.

"Sebaliknya dia berkata 'sat chek nak ‘explain’," katanya.

Wanita berkenaan kemudian diserahkan kepada polis untuk tindakan lanjut. Tiga video wanita berkenaan dipukul tular di media sosial petang ini di mana ia menimbulkan kemarahan netizen.

Mana tidaknya, hanya kerana mengintip, wanita itu ditampar, dipukul dan rambut ditarik tanpa belas kasihan oleh penduduk, apa yang lebih teruk menimbulkan kemarahan netizen adalah gelagat beberapa orang lelaki yang dilihat memukul dan bajunya ditarik sehingga terselak menampakkan perut serta pakaian dalam suspek.

Mengintip Rumah Penduduk, Gadis Dipukul Dan Baju Ditarik Sehingga Terselak Di Depan Orang Ramai

Tonton video Gadis Mengintip Rumah Penduduk Dipukul Dan Baju Ditarik Sehingga Terselak Tanpa Belas Kasihan di bawah.(Kemaskini: Kisah Sebenar Viral Gadis Dipukul Dan Baju Ditarik Sehingga Terselak Didedahkan Cucu Mangsa)

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.