Header Ads

Kemaluan Suami Patah Akibat Isteri Goyang Tak Ingat Dunia

Kemaluan Suami Patah Akibat Isteri Goyang Tak Ingat Dunia

Seorang lelaki berusia 32 tahun di Medan, Indonesia terpaksa dikejarkan ke hospital sambil menahan sakit akibat organ bahagian pentingnya patah.

Pihak hospital dilaporkan cukup terkejut dengan keadaan mangsa, ada pembengkakan di pangkal kelamin, malah ‘anu’nya sudah berwarna ungu tua sampai ke hujung.

Melihat keadaan mangsa, pihak hospital terpaksa membuat satu pembedahan.

Khabar baik pembedahan berjalan seperti yang diharapkan, namun pihak doktor tidak dapat memastikan sama ada bahagian penting mangsa dapat berfungsi seperti biasa.

Lelaki yang tidak disebut namanya itu diketahui baru sahaja menikah dua bulan lalu dengan isteri berusia 23 tahun.

Menurut isteri pada malam jumaat kelmarin mereka melakukan hubungan intim suami isteri, akan tetapi di akhirnya suami mengadu sakit di bahagian intim.

Alat Sulit Suami Patah Akibat Isteri Goyang Tak Ingat Dunia

“Saya memang ada merasakan bunyi tapi tidak tahu pula sampai ke tahap seperti ini, suami juga enggan memeriksa ke klinik kerana malu. Ketika itu saya berada di posisi atas, sebab itu saya tahu ada yang patah” katanya.

Menurut isteri lagi, sehari selepas kejadian itu, bahagian sulit suaminya mulai membengkak dan suami mulai mengeluh rasa sakit, risau dengan keadaan tersebut isteri memaksa suami untuk membuat pemeriksaan di hospital.

Bagaimanapun menurut doktor perkara ini berlaku akibat bahagian sulit dalam keadaan ereksi penuh menerima tekanan berlebihan.

Doktor juga menambah bahawa kerosakan seperti ini memiliki kesan buruk di kemudian hari, sekali pun ditangani oleh doktor profesional.

“Untuk sembuh semula seperti sedia kala, mungkin lelaki itu harus menunggu keajaiban” katanya.

No comments:

Powered by Blogger.