Header Ads

Peminat Kecewa Dengan Lisa Surihani Gara-Gara Gambar Tayang Paha

Gambar Tayang Paha Lisa Surihani

Gambar-gambar itu menunjukkan sisi berbeza pelakon yang sentiasa tampil sopan dan menjaga adab terutama sekali dari segi pemilihan pakaian di hadapan khalayak.

Siapa tu, pelakon molek ayu dan isteri kepada Yusri Abdul Halim, Lisa Surihani ke?

Beberapa keping gambar Lisa Surihani dan suaminya, Yusri bercuti di tepi pantai bersama beberapa orang rakan atau mungkin ahli keluarga kini viral di laman sosial atas sebab yang mendukacitakan, petik Roti Kaya.

Lisa Surihani Tayang Paha

Ya, ini kerana gambar-gambar itu menunjukkan sisi berbeza pelakon yang sentiasa tampil sopan dan menjaga adab terutama sekali dari segi pemilihan pakaian di hadapan khalayak.

Lisa didapati beraksi dengan berpakaian separuh bogel dan mencolok mata, mendedahkan bahagian kakinya yang putih mulus dalam beberapa keping gambar.

Gambar itu menunjukkan Lisa hanya memakai baju berwarna putih seolah tanpa seluar sekali gus menampakkan pahanya.

Dalam gambar lain pula, dia dan Yusri dilihat berdiri mengepit seorang lelaki yang tidak dikenali sambil Lisa memeluk tepi lelaki itu.

Rata-rata netizen menyampaikan rasa kecewa terhadap gambar Lisa di samping ada yang menasihati supaya tidak terlalu emosi kerana ia merupakan hak masing-masing.

Lisa Surihani Tayang Paha

Lisa sudah berumah tangga dengan artis popular dan ibu kepada 2 orang cahaya mata selain menjadi duta beberapa produk terkemuka ternyata mengecewakan peminatnya yang selama ini hanya melihat sisi berbeza beliau.

Bagaimapun gambar yang menjadi viral di media sosial dan portal dalam talian tidak mendedahkan lokasi dan tarikh tepat gambar itu diambil.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.