Header Ads

Penceramah Daie Terkenal Kantoi Merupakan Seorang Gay

Penceramah Daie Terkenal Kantoi Merupakan Seorang Gay

Sejak akhir-akhir fenomena homoseksual atau lebih dikenali sebagai ‘kunyit’ mula berleluasa di Malaysia.

Jika dahulu isu ini jarang diketengahkan dalam masyarakat Malaysia, berbeza pada kali ini apabila golongan LBGT ini bebas menyuarakan pendapat masing-masing yang mahu mengamalkan gaya hidup yang bercanggah dengan ketentuan Tuhan itu.

Carilah di mana-mana media luahan universiti, baikpun media umum, rata-rata menyuarakan rahsia peribadi menyukai saudara sesama jantina!

“Nak Yang Kat Dalam Seluar Tu!” - Penceramah Daie Terkenal Rupanya Seorang Gay
Gambar hiasan.

Terbaru seorang lelaki, Khairul Yoi dalam laman Facebooknya berkongsi sekeping gambar perbualannya dengan seorang lelaki yang dipercayai seorang daie.

Dalam perbualan berkenaan daie berkenaan memulakan perbualan bersifat lucah dengan lelaki itu sehingga mengaku bahawa dirinya bukanlah daie seperti yang didakwa, bahkan hanya sekadar nama sahaja.

Penceramah Daie Terkenal Rupanya Seorang Gay

Daie merupakan gelaran kepada individu yang menjalankan tugas dakwah, dan ditekankan supaya tidak membuat kesimpulan bahawa daie yang dimaksudkan merupakan salah seorang peserta program realiti televisyen yang terkenal.

Hasil penelitian mendapati daie ini merupakan seorang pendakwah dan penceramah bebas di station televisyen terkenal.

Penceramah Daie Gay

Rata-rata netizen mengecam tindakan daie berkenaan yang menggunakan agama bagi menutup perbuatan terkutuk ini. Bahkan Pencetus Rahmat turut bersenda dengan Khairul di entri berkenaan.

Penceramah Daie Gay

Kesasihan berita ini tidak dapat dipastikan, tetapi menurut Khairul Yoi, perbualan ini menggunakan laman Instagram official daie berkenaan berdasarkan gambar yang diletakkan.

Penceramah Daie Gay

Semoga kita semua terhindar daripada golongan kaum Luth yang dilaknat Allah S.W.T kerana mengamalkan cara hidup songsang.

No comments:

Powered by Blogger.