Header Ads

Gambang Waterpark Kotor! Bernajis!

Seorang wanita yang juga merupakan seorang ibu kecewa dengan kebersihan Gambang Waterpark yang didakwa sangat mendukacitakan. Selain air keruh mungkin disebabkan terlalu ramai pengunjung, sesuatu yang sangat mengejutkan ditemui oleh wanita ini di Gambang Waterpark iaitu tahi.

Rasa jijik dan kotor, wanita berkenaan cepat-cepat membawa anak-anaknya keluar dari taman tema tersebut kerana bimbang akan kesihatan anaknya yang mungkin tertelan air bercampur tahi itu. Ikuti luahan wanita tersebut.

Gambang Waterpark Kotor! Bernajis!

Jijik – Gambang Waterpark ‘Bertahi’

Sorry posting agak kotor dengan gambar sensored.

Tapi selaku ibu, hanan regret gilaaa bazir masa, bazir duit mai GAMBANG WATERPARK

Air keruh (maybe sebab terlalu ramai org). Tu boleh consider lagi…paling takle blah ada tahi kat gigi air!!!

Daripada seketul, kena hempas dengan ombak sampai berkecai takde petugas datang cuci pun!

Hanan nampak je benda tu terus angkat anak-anak bawak keluar mandikan bersih2. Tak kira la depa excited nak main lagi ke apa kotor tetap kotor ibu tak benarkan

Takleh terima laaa. Dah la rahman ni mcm tertelan2 air arghh

Gambang Waterpark Jijik! Bertahi!

Sebab tu ibu kurang minat tempat crowded ya allah nyesal yang amatttttt!
Ni first time seumur hidup ibu g theme park

Ramai je parents nampak benda tu tapi buat dono pastu sambung mandi dengan anak-anak xfaham akuhh!!

Entrance ok la rm30 sorang(beli voucher kat fave)

Nak rehat kena sewa pondok. Pondok RM50. Sangat la tak berbaloi

Not recommended!

Sayang anak, elakkan la tempat2 mcm ni. Mengundang pelbagai penyakit. Beli kolam mandi kat rumah lagi baik

Ktrg gi dekat customer service untuk complain n tunjuk bukti, manager dia just kata ok nanti kita usulkan menda ni pd management. Fuh gitu je

P/s: Gambar terpaksa amek jugak sebagai bukti. Kang ada kata cuklat la ketulan selut ke apa. Nah tengok sendiri

Gambang Waterpark Jijik! Bertahi!

Sumber: Facebook Hanan Umairah

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.