Farid Kamil Dituduh Tersenarai Dalam 300 Artis Hutang Ah Long, Ini Respon Zed Zaidi

Dilaporkan hadir ke balai polis pada awalnya bagi membuat laporan berkaitan kemalangan jalan raya tetapi kemudiannya menunjukkan mesej aplikasi WhatsApp 300 artis hutang ah long sebelum menampar anggota polis di kaunter aduan, ada spekulasi mengatakan Datuk Farid Kamil mengalami depresi kerana beliau adalah salah seorang daripada artis yang meminjam wang dengan ah long.
Farid Kamil Dituduh Tersenarai Dalam 300 Artis Hutang Ah Long, Ini Respon Zed Zaidi
Walaubagaimanapun, Presiden Seniman, Zed Zaidi mengesahkan Farid tidak termasuk dalam senarai tersebut.
Senarai itu diperoleh selepas Seniman menerima laporan bertulis daripada artis terlibat yang mahu kita membantu mereka. Semakan mendapati Farid Kamil bukan salah seorang daripada mereka. Saya bagaimanapun tidak boleh mendedahkan nama-nama artis terlibat atas faktor keselamatan mereka.
Respon Zed Zaidi Isu Farid Kamil Didakwa Tersenarai Dalam 300 Artis Hutang Ah Long
Pihak polis mempercayai kesan sampingan dadah jenis ganja yang diambil oleh Farid merupakan punca utama aktor itu mengamuk. Malah, ada sumber mengatakan mereka yang berada di bawah pengaruh dadah tidak dapat mengawal emosi ketika khayal lebih-lebih lagi ketika mereka berada dalam keadaan tertekan.
Orang yang normal tidak akan berlaku ganas dengan menampar polis dan menendang orang awam. Orang yang di bawah pengaruh dadah boleh melakukan apa sahaja perbuatan jenayah.
Respon Zed Zaidi Isu Farid Kamil Didakwa Tersenarai Dalam 300 Artis Hutang Ah Long
Kita nantikan sahaja hasil siasatan polis dan semoga segala persoalan akan terjawab.

© copyright 2018 – All rights reserved

BLOGMAZEER.COM

Loading...

Comments (No)

Leave a Reply