Header Ads

Syarat Untuk Mengahwini Anak Gadis Aeril Zafrel

Syarat Untuk Mengahwini Anak Gadis Aeril Zafrel

Antara selebriti paling sporting dan aktif di media sosial adalah Aeril Zafrel. Selain sering melawak, Aeril juga dilihat sering berkongsi kisah kehidupannya bersama isterinya, Wawa Zainal dan anak-anaknya, Fakhruddin Attar dan Hayla Maghfiratul Adzkiyaa.

Pelakon lelaki tampan yang berusia 29 tahun itu baru-baru ini telah memberi kejutan yang sangat istimewa buat isteri tercintanya.

Syarat Untuk Mengahwini Anak Gadis Aeril Zafrel

Sempena ulang tahun kelahiran Wawa, Aeril menghadiahkan kereta mewah Mercedes Benz C200 berwarna hitam. Untung Wawa dapat suami macam ni.

Aeril yang muncul dalam drama bersiri Cinta Fatamorgana sering mendapat perhatian netizen dengan berkongsikan gelagat-gelagat comel anak-anaknya.

Syarat Untuk Mengahwini Anak Gadis Aeril Zafrel

Namun, apa yang menjadi perhatian adalah perkongsian video Hayla dan Wawa yang disertakan dengan kapsyen,

“Hayla cantik, mama jelek… Budak2 kalau cakap memang jujur kan?,”

(Untuk korang yang tak tahu apa maksud jelek tu, jelek bermaksud hodoh dalam bahasa Sabah)

Pelbagai komen dilontarkan netizen selepas melihat video itu. ada yang memuji dan ada juga yang mengaku terhibur. Namun, komen seorang individu yang 'melamar' Hayla mendapat perhatian ramai termasuk Aeril sendiri.

Syarat Untuk Mengahwini Anak Gadis Aeril Zafrel

Syarat Untuk Mengahwini Anak Gadis Aeril Zafrel

'Bang...Hayla tu saya park bang..'


Jawapan Aeril Zafrel


'Good luck dengan syarat yang ditetapkan'


'Kata tak mintak banyak'


'Semoga berjaya menjadi seorang tahfiz'


'Susah kot nak tukar dari raver ke zapin'


Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.