Header Ads

10 Gambar Terlajak Meletup Dan memukau! Inilah gaya dan fesyen selebriti popular di KLFW 2018da yang bergaya biasa, ada yang bergaya mengalahkan model. Dan beberapa selebriti ini juga menjadi model untuk memperagakan koleksi pakaian yang ada.

#1. Scha AlyahyaMemperagakan aksesori daripada Roger Viviver dan Victoria Beckham, Scha Alyahya kelihatan garang dan menggoda.

#2. Vivy YusofCitarasa Vivy sememangnya unik dan menarik. Tampil dengan pakaian bertona mustard, seperti biasa Vivy kelihatan anggun dan menawan.

#3. Syafiq KyleSyafiq Kyle penuh bergaya dalam memperagakan pakaian berjenama mewah iaitu Hackett London. Memang kelihatan sangat kacak dan macho la!

#4. Ameera Khan


Bertemakan hitam dan putih, adik kepada Neelofa ini kelihatan seperti model sebenar. Choker yang dipakai menampakkan lagi kematangan dan keanggunan dirinya.

#5. NeelofaMaxmara merupakan pakaian yang diperagakan oleh Neelofa. Beliau kelihatan sangat cantik dan memukau seolah-olah primadona tahap antarabangsa.

#6. Liyana JasmayFesyen bertema pink, Liyana Jasmay berjaya menyerlahkan seri wajahnya. Memperagakan busana Minluna, dia kelihatan seperti instafamous hijabster gitu!

#7. FazuraFazura menggayakan busana Mimpi Kita dan kelihatan sangat cantik dan memukau. Pakaian ini membawa seri Melayu tradisional kepada gaya yang moden.

#8. Idris KhanGivenchi For Men, jenama di bawah The Melium Group telah dipergayakan oleh aktor Idris Khan. Menampilkan gaya kemas dan maskulin, hitam sememangnya sesuai dengan dirinya.

#9. Siti NurhalizaPenyanyi tersohor negara ini memperagakan pakaian berwarna gelap dan ringkas. Beg tangan berwarna merah jambu menambahkan lagi kejelitaan dan awet mudanya.

#10. Jihan MuseJihan Muse menggayakan pakaian seolah-olah bertemakan bikers. Kelihatan rock dan ranggi la hot mommy ni!

Wowww meletops! Pelbagai gaya dan pakaian yang telah ditampilkan oleh selebriti kita. Semoga KLFW pada tahun akan datang lebih meriah dan berjaya mengharumkan nama negara!

Sumber: Instagram

sumber artikel : https://www.ohmymedia.cc/meletup-memukau-ini-gaya-dan-fesyen-selebriti-di-klfw-2018/

No comments:

Powered by Blogger.