Header Ads

(5 Gambar) Rezeki terjumpa harta karun dalam barangan bundle RM240K! Alhamdulillah, Dengan sekelip mata jadi kaya


Kat kelantan ade tokey bundle jumpe Mas Jongkong bernilai 2juta xmasuk berita pon. Sekarang buat banglow 2tingkat dia..” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.


Sedikit info mengenaik harta kanun: Harta kanun adalah kepekatan kekayaan – sering yang berasal dari sejarah purba – yang dianggap hilang dan / atau dilupakan sehingga ditemui semula. Sesetengah bidang kuasa secara sah menentukan apa yang menjadi harta, seperti dalam Akta Treasure British 1996.


Frasa “darah dan harta” atau “nyawa dan harta” telah digunakan untuk merujuk kepada kos manusia dan kewangan yang dikaitkan dengan usaha-usaha besar seperti perang yang membelanjakan kedua-duanya.


Harta karun yang terkubur adalah sebahagian penting kepercayaan popular di sekitar lanun. Menurut konsep yang popular, lanun sering menguburkan kekayaan mereka yang dicuri di tempat-tempat terpencil, berniat untuk kembali kepada mereka kemudian.


Pada zaman sekarang, ada juga orang yang sangat bernasib baik, sebab pernah jumpa harta kanun di merata-rata tempat. Tapi bukan semua orang ada nasib sebegini untuk jumpa harta kanun dan selepas itu jadi kaya raya.


Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat.

sumber : http://www.infordunia.pw/duniaviral/jumpa-harta-karun-dalam-barangan-bundle-rm240k-dengan-sekelip-mata-jadi-kaya/8490/

No comments:

Powered by Blogger.