Header Ads

(6 Gambar) Penampilan Terbaru Janda Hot Idaman Jejaka Semalaya,Fasha Sandha Dikecam Netizen Bawang Yang Dikatakan Dengki Dengan Rezekinya..


Sejak kebelakangan ini, pelakon Fasha Sandha sering dikecam netizen apabila beliau kerap memuat naik gambar memakai pakaian yang kurang sopan dan se ksi di Instagramnya.

Terbaru, pelakon jelita itu telah berkongsi video di belakang tabir beliau yang sedang menjalani sebuah sesi pengambaran untuk iklan produk kosmetik.


Video yang dimuat naik di Instagram beliau itu telah mendapat kecaman orang ramai. Ramai pengikut beliau berpendapat pakaian yang dipakai oleh Fasha dalam video itu kurang sopan dan se ksi.

Fasha yang hanya memakai baju jenis tube berwarna beige yang dipakai labuh sehingga menampakkan lurah payu dara itu.


Lebih menjengkelkan hati peminat lagi apabila pelakon jelita itu turut memakai rambut palsu sepanjang sesi fotografi itu yang dikatakan tidak sesuai dengan imej beliau sebagai seorang wanita Melayu.Ini bukanlah kali pertama pelakon jelita itu dikecam orang ramai kerana pemakaiannya yang menjolok mata itu.Meskipun teruk dikecam, Fasha dilihat seseolah seperti sudah kalis dari sebarang bentuk kecaman apabila dia memuatnaik gambar beserta kepsyen memberitahu bahawa orang ramai tetap akan bercakap tentang dirinya walaupun dia melakukan perkara baik.


Kepsyen tersebut menimbulkan pelbagai reaksi dari netizen yang memberikan nasihat dan teguran mengenai tindakannya itu. Ada juga yang memberikan kisah pengajaran tentang kematian.

Tidak kurang juga ada yang meluahkan rasa terkejut dengan penampilan Fasha yang dilihat tidak sesuai dengan imejnya sebagai seorang ibu.

sumber artikel : https://www.ohmymedia.cc/tak-perlu-kecam-fasha-lagi-ini-sumber-dia-cari-rezeki/

No comments:

Powered by Blogger.