Header Ads

‘Datin Seri Rosmah Juga Pernah Berjasa Pada Negara, Janganlah Kita Sengaja Butakan Mata Pekakkan Telinga’ – Johan AriffPelakon Johan Ariff yang dulu pernah dikenali dalam drama Juvana sememangnya antara artis yang pernah mendapat perhatian netizen. Sejak kebelakangan ini, artis ini sering menjadi bualan gara-gara pernah cuba meraih publisiti murahan dengan tweet ‘provokasi’ di Twitter.

Kalau sebelum ini, dia mahu polis turut memeriksa rumah Tun Mahathir. Terbaru, Johan melahirkan rasa bangga dan berterima kasih kepada bekas Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib.


Belajar sesuatu dari pertemuan iniJarang dapat keluar dalam gambar begini, jadi aku abadikan di sini. Belum tentu lagi beliau dapat memegang kembali jawatan perdana menteri namun sudah tentu aku berbangga dengan kepimpinan beliau apatah lagi bila dapat bersalaman dan belajar sesuatu dari pertemuan ini.

Datin Rosmah juga telah banyak berjasa


Terima kasih Datuk Seri Najib Razak @najib_razak di atas segala budi dan bakti, jasa mu di kenang. Datin Seri Rosmah juga telah banyak berjasa kepada negara, terima kasih serta sekalung budi. Mereka bagai merpati dua sejoli. Alhamdulillah. ??
#kenanganabadi
#negarakru #negaraku
#Malaysia #niatbelajar
#sayangiMalaysiaku

Respon netizen


Sumber : Johan

No comments:

Powered by Blogger.