Header Ads

(Gambar) Berposing terlebih kangkang, Artis cantik Aprena Manrose jadi mangsa lelaki gatal yang bertubi-tubi memberi komen nakal di ig miliknya...Terbaru, pelakon telefilem Formula Cinta itu telah memuat naik sekeping gambar ketika berada di gimnasium dengan membuat lentokkan badan yang menggoda sambil menggayakan bengkung di perutnya.
Posing dia mak aii…

Berikutan itu, posting tersebut seakan-akan menaikkan hawa naf su peminat lelaki sehingga kerana kebanyakan yang memberi komen mengatakan fizikal badan pelakon berusia 25 tahun ini boleh dijadikan ‘modal’ pada malam hari.

Tidak cukup dengan itu, ada di antara mereka meminta pelakon itu ‘mengangkangkan’ lagi kakinya untuk kelihatan lebih menarik dan se ksi.


Astaghfirullahalazim…
Walau bagaimanapun ada juga segelintir pengikutnya meminta Apreena menutup aurat dan mengingatkan dia tentang dunia akhir zaman.jom kita layan beberapa keping gambar artis kecil cantik molek ini..sumber artikel : https://www.ohmymedia.cc/spotlight/selebriti/posing-terkangkang-gambar-aprena-manrose-jadi-modal-lucah-peminat-lelaki-62179/

No comments:

Powered by Blogger.