Header Ads

"Kantoi Curi Rakam Di Pawagam, Vivy Yusof Salah Satu Contoh Tak Semua Orang Kaya Itu Berakal Dan Cerdik" - NetizenBaru-baru ini, bukan main marah lagi Vivy Yusof mengamuk apabila rekaan telekungnya diciplak pihak tidak bertanggungjawab.

Justeru, bayangkan kemarahan orang ramai apabila  usahawan fesyen terkenal itu 'curi rakam' sedutan filem Crazy Rich Asians di dalam panggung wayang!Walaupun sudah memadamkan foto di Insta Storynya itu, seorang pengguna Twitter sempat memuat naik beberapa foto filem berkenaan yang dirakam Vivy.
Vivy bukan contoh baik


Ramai netizen mempertikaikan Vivy yang kononnya berang dengan tindakan segelintir pihak tidak bertanggungjawab mengeluarkan produk tiruan sedangkan dia sendiri melakukan perbuatan cetak rompak.Cakap tak serupa bikin

"Orang beli tudung tiruan dia, kemain meroyan," sindir netizen.Agak melucukan juga apabila nama Vivy dibandingkan dengan keluarga besar Kardashian. Malah, nama usahawan terkenal Datuk Seri Aliff Syukri dan Neelofa turut dipetik.


Tak beretika dan memalukan diri sendiriEkoran itu, orang ramai menempelak Vivy yang disifatkan sebagai orang kaya kurang bijak.


Wang tak boleh beli akalSementara itu, orang ramai mengharapkan agar pihak berkuasa melakukan siasatan dan mengenakan tindakan terhadap Vivy.

"TGV, GSC, KPDNKK, SKMM. Tolong siasat dan saman Vivy," kata netizen yang berang dengan tindakan kurang bijak Vivy itu.Aduhai, apa dah jadi ni Vivy? Anda rasa, apa reaksi dan tindakan yang akan diambil Vivy berhubung perkara ini? - CARI

No comments:

Powered by Blogger.