Header Ads

‘Nampak Organ Dalaman Wife Aku Bergerak Secara Tiba-Tiba’- Lelaki Ini Kongsi Pengalaman Ngeri Isteri Jatuh Sakit Selepas Makan Di Warung, Selepas Pergi Berubat Rupanya Ini Yang Berlaku..Siapa sangka gara-gara makan di warung, rasa makanan sedap tetapi akhirnya perkara misteri berlaku kepada seorang wanita ini. Kisah ini telah dikongsikan sendiri oleh suaminya di Twitter apabila isteri terpaksa menanggung pelbagai penyakit selepas makan di satu warung sekitar Batu Pahat. Bahagian badannya rasa seperti dicucuk, ditekan dan rasa pedih yang amat sangat. Apa sebenarnya yang terjadi?


Makan di warung kawasan Batu Pahat, akhirnya bertukar mimpi ngeriSeorang pengguna Twitter telah berkongsi pengalaman isterinya merana kesakitan akibat makan di warung sekitar Batu Pahat. Tidak lama selepas itu, sesuatu perkara yang tidak disangka terjadi apabila isterinya ditimpa pelbagai penyakit seakan-akan ditekan serta dicucuk.


‘Hati aku rasa sayu bila tengok keadaan my wife macam tu..’Pergi klinik buat checkup, tapi semua tidak terhenti di situDapat mesej dari isteri yang sudah tidak sanggup tahan kesakitanJangan makan di tempat sembarangansumber artikel : http://ohbulan.com/nampak-organ-dalaman-wife-aku-bergerak-isteri-jatuh-sakit-selepas-makan-di-warung-selepas-pergi-berubat-rupanya/

No comments:

Powered by Blogger.