Header Ads

PANAS!! "Ibu Neelofa Mengadu Kat Ayah Saya, Cakap Saya Buli Dia" - Zarina AnjoulieTinjauan di Insta Storynya menunjukkan Zarina seolah-olah sedang 'panas hati' dengan Neelofa dan peminatnya. Malah, keadaan menjadi semakin tegang apabila Zarina mula 'berperang' dengan peminat Neelofa.

Puncanya, Zarina menyindir pelakon, pengacara dan usahawan terkenal itu di laman Instagramnya susulan kenyataan Neelofa berhubung barang jenama tiruan.


Gara-gara kenyataan pedas itu, Zarina 'dibuli' peminat Neelofa yang berang dengan tindakannya.


Macai Neelofa akan buat aku terkenal


Dalam masa sama, Zarina turut memerli peminat Neelofa yang kononnya 'tidak berpelajaran'.


Kena buli siber dengan peminat Lofa


Zarina, sebelum itu juga dilihat berbalas sindiran dengan peminat Neelofa dengan menyindir imej idola mereka yang mengenakan 'beg pasar malam'.


Susulan itu, dipercayai ibu Neelofa mengadu mengenai perbuatan Zarina kepada bapanya.

"Ibu Neelofa mengadu dengan bapa saya, cakap saya buli Neelofa," sindirnya.


Manakalan, kemas kini terbaru di Insta Storynya, Zarina mendakwa artis tanah air cenderung menciplak barang orang lain, tetapi berkeras tidak mengaku.


Sementara itu, IG lofafans_cyberbullying memuat naik gambar Zarina memberi amaran kepada Neelofa supaya 'mengawal' peminatnya daripada terus menyerang dirinya.Aduhai, apa punca sebenar Zarina panas hati sangat dengan Neelofa ni? Bukankah Neelofa sudah memohon maaf isu Zouk tempoh hari? - CARI

No comments:

Powered by Blogger.