Header Ads

Rumahtangga Vanidah Imran dan Rashidi Ishak sudah berakhir?pergolakan rumah tangga pasangan pelakon Vanidah Imran dan Rashidi Ishak sudah lama kedengaran sejak beberapa tahun lalu.

Namun masing-masing membuat pengakuan bahawa mereka bahagia melayari kehidupan bersama.

Terbaru, menerusi laporan mStar Online, Vanidah atau lebih mesra dipanggil Vee enggan mengulas lanjut mengenai perkhabaran yang mengatakan hubungan rumah tangga mereka telah berakhirMenurut pelakon filem Ophilia itu, dia tidak mahu memberi sebarang kenyataan mengenai isu tersebut kerana risau akan menjadi berpanjangan.“Kami berdua pilih untuk tidak mengulas mengenainya. Tidak kuasa hendak layan nanti lebih panjang,” katanya.
Bukan itu sahaja, pasangan berkenaan turut kelihatan hadir ke Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur pada 9 Ogos lalu.Malah difahamkan hubungan pasangan yang dibina sejak 18 tahun lalu itu berpisah cara baik dan segala hak penjagaan anak diserahkan kepada Vanidah.Pasangan ini bernikah pada 1 Oktober 2000 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Mikhail Imran dan Maryam Rashika.Kalau betul la perkhabaran ni, memang kecewa habis! Sayangnya hubungan yang dah lama dibina musnah begitu saja.

Sumber : mStar Online

sumber artikel : https://www.ohmymedia.cc/hadir-ke-mahkamah-vanidah-imran-suami-telah-bercerai/

No comments:

Powered by Blogger.