Header Ads

'Yang Telur Goreng Tolonglah Senyap,Stop Membawang!' - Penampilan Bertudung Tapi Pakai Baju Ketat Neelofa di KLFW2018 Dikritik, Chef Wan Tampil Pertahan Dan Selar Sikap Netizen Yang Sibuk Jaga Tepi Kain Orang!


Penampilan selebriti terkenal Neelofa di Kuala Lumpur Fashion Week (KLFW) kelmarin telah menarik perhatian ramai orang. Netizen mendakwa pakaian yang dikenakan tidak sesuai dengan imej berhijab beliau. Malah, mereka turut mengkritik gaya catwalk selebriti cantik itu.

Chef Wan menerusi laman Instagram menyelar sikap netizen yang suka ‘membawang’ dan menjaga tepi kain orang. Menurut Chef Wan, setiap orang mempunyai citarasa tersendiri apatah lagi ianya untuk digayakan di pertunjukan fesyen.

‘Susah, segalanya tak kena’


Kasihan pula saya membaca mcm2 kutukan Nitizen about Neelofa ini.
Susah, segalanya tak kena.
Dari gaya fashion kita sampai la bentuk badan kita di hina dan di caci.
Terasa sangat malu yg buat perangai membawang ini pulak rata2 anak2 muda Melayu.
All they do is bashing her up like no body business.
Berbakul pahala u Neelofa dan dosa menghina tu pulak berbalik kepada mereka!
We might not all agreed with what she is wearing but its all about their sense of fashion apa tah lagi its fashion week!
Sedeh tengok Melayu2 yg “haprak” ni yg tak ada kerja lain untuk menjatuh kan org lain and totally no excuse of doing that lah.
Have they ever thought that its all style by the Millienium group and they dont expect a 6 foot run way model to model for them except all their friends and clientel of the group?

‘Sibuk membawang jaga tepi kain orang’





So what she does not have a perfect body or can walk like a super model?
Its not her career pun punya la bodoh comment nitizen ni semua yg cetek akal fikiran mereka ini!
Grow up for god sake jangan Malu kan orang Melayu sedang kan sakai dan Jakun dlm hutan itu pun saya rasa can still appreciate abit of beauty and creativity once a while.

U really can learned alot from a type of person all this bitchy human beings with their nasty comments.
They should pi suluh muka mereka dan badan masing2 jika cantik sangat nak menghina org lain seperti gitu.

Shame on this disgusting people to be so prejudise and insulting against others just because they just want to be themselves.
Yg muda biadap satu hal tetapi jika dah tua nak mampus pun terlibat mengutuk sama patut lah masyarakat these days bukan menjadi jadi lagi.

Nak expect her to be so perfect pi suluh muka kau org tu dahulu lah if u have what it take to be a successful business women?




Kita yg keep insulting her ni ada yg kais pagi makan pagi kais petang makan petang pun ramai out there sebab terlalu sibuk membawang di social media menjaga tepi kain orang sampai kekurangan ada pada diri sendiri kita tak akan nampak!

Agaknya yg menghina itu semua naik pentas runway tu roboh pun belum tentu lagi!
Winter clothing are always fitting to the skin mcm tu pun as to keep the skin warm against all those woolies.

Yg telor goreng senyap la!

Sumber : Chef Wan via ohbulan

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.